Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Aşk Sözleri, Sevgi Mesajları
Tekil Mesaj gösterimi
  #18 (permalink) Alt 12-07-2006, 21:34
@G@NT@
İşi kavrayan 2de1'ci

@G@NT@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 14
Rep derecesi: @G@NT@ Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Ynt: Aşk Sözleri, Sevgi Mesajları

*Yanında benden yakın başka biri de olsa , her şeyi inkar etmiş inandırmış olsanda , ve ona duygulanmış sevdalanmış olsanda , biliyorum bu gece beni düşüneceksin.

*Sevgimiz yavaş yavaş süzülen çisil yağmur gibi ama ırmakları taşıran cinsten...

*Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde...

*Seni , senden uzakta , sensiz ,seninle yaşıyorum.

*En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.

*Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi

*Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.

*Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi , ürkek bakışlarımda sensizlik , ıskalanmış hayallerimde gençliğim ,eremediğim vuslatlarda ümidin.

*Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE.

*Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir

*Bir silahım olsaydı, bir silahım..Yoksulluğu şakağından, kKaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum.

*Ayrılık ; küçük bir aşkı söndürür , büyük bir aşkı daha da güçlendirir.

*Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok... Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya.

*Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye
@G@NT@ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla