Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Aşk Sözleri, Sevgi Mesajları
Tekil Mesaj gösterimi
  #19 (permalink) Alt 12-07-2006, 21:34
@G@NT@
İşi kavrayan 2de1'ci

@G@NT@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 14
Rep derecesi: @G@NT@ Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Ynt: Aşk Sözleri, Sevgi Mesajları

Yalanlar DoĞrudan ,karanlik Aydinliktan KaÇar.gÜneŞte Yalnizdir Ama Etrafa IŞik SaÇar.unutma DoĞrularin Kaderİdİr Yalnizlik.kargalar SÜrÜyle Kartallar Yalniz UÇar...

Aci Ve HÜzÜn Bİr Yildiz Kadar Uzak Mutluluk İse GÖzbebeĞİn Kadar Yakin Olsun.umutlarin GerÇek GerÇeklerİn Mutluluk Olsun,mutluluklarin Sonsuz Olsun...

Bİr HÜzÜn ÇÖkerse ÜstÜne Ve Acilar Bİr Gece KaranliĞi Gİbİ Gelİrse Unutma KaranliĞin Sonunda Mutlaka Bİr Aydinlik Bİr GÜneŞ Vardir...

RÜyalarin En GÜzelİnİ GÖrÜrken Tanrinin Senİ Korumasi İÇİn GÖnderdİĞİ MeleĞİn Kanatlari O Kadar BÜyÜk Olsun Kİ Sana En Masum Aninda Bİle Kİmseler Zarar Vermesİn...

Bulutlara YÜkledİm Özlemİmİ RÜzgarlarla Yolladim Sevgİmİ Melekler GÖnderdİm Sana Senİ Öpmeye Gelmedİlermİ???

GÖzlerİm GÖzlerİnden KaÇarken Aklima Bİr TebessÜm Takildi.İstemem Ayrilik Sende Kalsin Bendekİ Kalp Demİr Den Yapildi...

Hayatta HİÇ Kİmse İÇİn AĞlanmaz, Zaten AĞlanmaya DeĞer İnsan AĞlatmaz.eĞer BİrgÜn AĞlarsan BaŞini Dİk Tut Kİ GÖzyaŞlarin AĞladiĞin İnsan Kadar AlÇalmasin...

Ey Kisa ÖmÜrlÜ Firtinalar? GÖnÜlden GÖnÜle ÇaĞlayan Sesler? Tertemİz BaĞlantilar,duygulu Ruhlar,dostluĞun BenlİĞİ Saran Sevİncİ Sİz Nerdesİnİz,nerdesİnİz...

YalnizliĞa Koydum BaŞimi Bu Gece.yİne OlmayiŞlari DÜŞÜndÜm,bekleyİŞlerİ ÖrttÜm ÜstÜme Ve Bİr Daha SoĞuktu YokluĞun Hasret GÖzlÜm.ÜŞÜdÜm...

Senİ Sevmek Senİn Kokunu Yorgunluklarini Sevmekse Bİrazda Senİ Kendİ BÜtÜnlÜĞÜn İÇİnde Sevmek Ve Kabul Etmekse Senİ Benİmsİyor Ve İstİyorum...

Denİzlerden KaĞit Dalgalardan Kalem Yaptim.sana Bİn Defa Senİ Sevİyorum Yazdim,aptalsin İnandin.ben Senİ Sevmedİm,sana Taptim...

Senİ Yildizlara Benzetİyorum.en Az Onlar Kadar Parlaksin.onlardan Tek Bİr Farkin Var,onlar Mİlyonlarca Sen Bİr Tanesİn...

Benİ Kirmak Suya Yazi Yazmak Kadar Zordur;kalbİmİ Kazanmakta DoĞan GÜneŞe Dokunmak Kadar Zordur.sen Suya Yazi Yazdin Şİmdİ GÜneŞİn DoĞmasini Bekle...

Yari Dalgali Olmamali Denİz Ya Durmali Ya Kudurmali,ya Kininda Durmali HanÇer Ya KÖkÜne Kadar Batmali,yari GÖnÜl Vermemelİ Sevgİlİye Ya Sevmelİ Ya Sevmemelİ...

GÖkyÜzÜne Baktim UÇsuz Bucaksiz,İnsanlarin Hepsİ Bİrer Yildiz Sankİ.bana SeÇ Dedİler Ben GÜneŞİ,yanİ Senİ SeÇtİm.sirf Senİn İÇİn Bİnlerce Yildizdan VazgeÇtİm...

Sen Herkesİn SevebİleceĞİ Kadar GÜzelsİn.ama Herkesİn Sevmeye Hakki OlmadiĞi Kadar Özelsİn...

Nasil Uzaktakİ Yildiz Parlak Gelİrse İnsana Uzakta OlduĞun İÇİn Tutkunum Sana.hanİ En GÜzel AŞklar İmkansiz Gelİr Ya İnsana İmkansiz OlduĞun İÇİn AŞiĞim Sana
@G@NT@ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla