| | Canım Sana Memleketin Kıskanacağı Kadar Mutluluk,tıbbın Sarsılacağı Kadar Sağlık,tarihin Yazamicağı Kadar BaşArı,ve Kimsenin Veremeyeceği Kadar Sevgi Yolluyorum Sevgilerin Engüzeli Seni Sevmek, Özlemlerin Engüzeli Seni Özlemek Ve Hayatın Tadı Sabah Kalktığımda Senin Var Olduğunu Bilmek...
Bir Bakıp Gözlerime Her Şeyi Anlarsın
Ya Benimle Kederlenip Benimle Ağlarsınya
Şu Karanlıklar Umrumda Değil Batmayan Güneş
Gibi Içimde Sen Varsın Bebeyim...
Öyle Senden Çok Uzakta Değilim! Görmesini Bilen Gözlerin Bakışındayım,belki Sana Yakın Bir Yerde. Çarpan Kalbinin Her Atışındayım.. Seni Seviyorum Kelimesi Kimilerinin Ağzına Şımarıkça Doldu. Kimilerinin Ağzında Olmaz Oldu. Bazen Söyleyen Sevgiyi Bilmez. Bazen Söylenen Sevgiyi Haketmez...
Sen Çatlayan Dudağımda Bir Damla
Su Içimdeki YaşAma Tutkusu Avuçlarıma
DüşEn Kar Tanesi. Sen! Sevgilim,
Sevdiğim, Taptığım, HerşEyimsin
Ruhumun En Güzel En Temiz Ve En Derin KöşEsinde Sen Varsın Sadece Benim Bildiğim Ve Bana Ait Olduğun Sürece Orda Kalacaksın Bitanem... Hayatta Iki Şeye Değer Verdim! Biri Özgürlüğüm Biride Sen, Özgürlüğüm Için HerşEyden Vazgeçtim, Senin Içinse Özgürlüğümden
Affetme Beni Sensiz Gülersem,
affetme Senden Birsey Gizlersem,
askin Ecel Olsa Bile,
affetme Senden Sonra Can Verirsem
Gül Filizlendiği Günden Itibaren GüneşE Aşıktır.her Ne Kadar Güneş Her Gece Ayın Görkemine Kapılıp Gülü Bıraksada Gül Asla Yıldızlara Kanıp GüneşI Unutmaz... Idam Makumuna SormuşLar Sonarzun Nedir? Benimki Huzurlu Ölmektir.oda Sevgini Hissetmekle Oluyor.lanet Olsunki Sonarzum GerçekleşMiyor Darağacında Asılı Kaldım.
Bir Romanım Var Okuyupta Bitiremediğim.
hayallerim Var Hükmedemediğim.
Bir Sensin Merhaba Deyipte
Elveda Diyemediğim!
Sevmek Cay Gibidir Sevilmek Seker,bizim Gibi Garipler Cayi Sekersiz Icer.... YaşAmın Kaynağı Sevgiyse Eyer Sevgi Bir Tutkuysa Tutku Bir Amaçsa Amaç BirşEyleri PaylaşMaksa PaylaşMak Dostluksa Ve Dostluk Hatırlanmaksa Herzaman Aklımdasın..
Dün Rüya Yarın Hayaldir.
Rüyayı Mutlu Hayali Umutlu Yapan Ise Bugündür.
Öyleyse Bugünün Değerini Iyi Bil.
Günün Selamını Al Çünkü O Selamda Ben Varım.
Bir Çember Olsa, Ortasında Sen, Sana EşIt Her Noktada Ben, Sen Her DönüşÜnde Beni, Ben Her Bakışımda Seni Görsem! Yüreğim Hafif ıslaktır Kuytu KöşElerde Ağlamaktan Ve Rengi Hafif Uçuktur, Kurusun Diye Kaç Kez GüneşE Asmaktan...
Sen Engin Acılarla Kavrulan Biçare
Yüreğimde Sevgi Dağının Doruğundaki
ErişIlmez Buzulu Eriten
Kızıl GüneşImsin...
Birgün Dudakların Kurursa Okyanusu Getiririm Sana Aksam Ayazında ÜşÜrsen GüneşI Getiririm Sana Eyer Gönlün Bir Sevgi Ararsa Kalbimi Söküp Getiririm Sana Bir Rüzgarla Yağan Yağmurun ıslak Toprağa KarışAn Bir Böcek, Yüreğindeki Kanın Savrulup Yıldız Olduğu Gökyüzü Kadar Çok Seviyorum Seni Bebeyim..
AkşAmın Son Bulan Ufuklarında,
güneş Damla Damla Erirken.
Hayatta Kalan Tüm Duygularımla Sana Sesleniyorum
senİ Sevİyorum..
Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,nede Zaman Seni Unutmaya Yetecek,bırakıp Gitsende Unuturum Sanma,zaman Alışmayı Öğretir,unutmayı Asla... Gözlerin Nehir KaşLarın Köprü Olsa Tam Ortasından Geçerken Ipler Kopsa Yanagından Süzülüp DüşSem Dudagına. Beni Öpermisin Yoqsa Bir Göz Yaşı Gİbİ Silermisin.. ?
Dün Gece Uyurken Bir Melek Gönderdim
Seni Izlemesi Için;umduğumdan Da Çabuk Geldi
Sordum Neden Döndün?dediki:
bir Melek Başka Bir Meleği Izleyemezki..
Kalbimin Senden Çektiğini Abd.usema Binladinden Çekmedi,yüreğimin Teröristi! Dünya BirleşSe Seni Yok Edemez. Akıbetim Ikiz Kulede Olsa Yine Seni Seveceğim. Dostluk Aglamaksa,yüregimdeki Acıyı PaylaşMaksa,üzüldüğümde Sıcak Bir Kucaksa Ve Dostum Için AteşE Atılmaksa,dünya Durana Bu Ruh Ölene Dek Dostumsun.
Sevgİ Yüksek Tepelerde Açan Çİçeğe Benzer.önemlİ Olan Onu Kopartmak Değİl,ömür Boyu YaşAtmaktir!
Balıkların Askını Bilirmisin Ben Bilirim Hic Dokunamazlar Birbirlerine Ama Yüreklerinde Hissederler Sevgiyi Bende Sana Hic Dokunamıyorum Ama Hep Kalbimdesin Sevgi Tıpkı Birgül Gibidir, Rastgele Tutarsan Dikenleri Eline Batar, Yaprakları Açarsan Içindeki Duyguları Akar, Tutmasını Bilirsen O Gül Sana Tapar!!! | |