Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - SuÇ senin mi? BeNim mi?
Tekil Mesaj gösterimi
  #21 (permalink) Alt 05-08-2006, 00:31
!NC!PéR!S!
Kendini aşan 2de1'ci

!NC!PéR!S! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bLackpearL

Rep gücü: 23
Rep derecesi: !NC!PéR!S! Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Ynt: _^^SuÇ senin mi? BeNim mi? ^^_

SENDE YAN GUNUN BIRINDE

Zaten adina ask denilmeyecek kadar saçmasapan bir paylasimdi yasattiklarin.
Geçmisi belirsiz ve gelecegi olmayan bir iliskiye soyunmak, ve böyle bir iliskide mutlulugu aramak sevgimin en büyük yanilgisiydi.

Kendi hayatimi unutup, senin derdini düsunup bir, bir gözümun önune sererken soguk ve simarik yalanda olsa sevginden baska ne vardi verdigin söylesene.....
Daha o zamanlar seni öylece birakip gitmek yapilacak en dogru seydi belkide.ama yapamadim.....
Sevgimin büyüklügünü görebilmen ve beni sevebilmen içindi aslinda sana dogru sürüklenisim.
Düsünüyorumda insan belkilerle ne kadar yasayabilir ve ne kadar asabilir kendini bu hayatta.ben sabrettim
Sen hayatinda bu kadar sevilmedin ve ben hayatimda bu kadar sevmedim hiç kimseyi.
Biliyormusun ???????????
bazen bu kadar sevildigin için kismaniyordum seni.
Hayatinda önemsiyormus gibi göründügün fakat aslinda önemsemedigin, seni cani gibi hatta canindan çok seven birinin olmasi ne büyük bir heyecan verici mutluluktu senin için.

Ben senden ufacik bir sevgi ufacik bir ilgi beklerken bir gün ansizin beni sevgimle ve sevgisizliginle vurup bu hayatin ortasinda öylece birakip giderken çektigim aci sana ne büyük bir mutluluk tattirmisti kimbilir.
Hayatinda ilk defa seni böyle büyük bir askla seven birini tipki bir savasta güçlü tarafin güçsüz tarafi ezip geçmesi gibi, seninde beni ezip geçmen ne serefli bir zafer sayiliyordu. Kendinle ne kadar övünsen az.

Sana kendimi yok etmek pahasinada olsa ömrün boyunca unutamayacagin beni ve delidolu hatirlayacagin bir sürü ani biraktim iste.
Kazanani sen ,kaybedeni ben olan bir oyunun film seridini biraktim.
Bir gün kendi silahinla sevgisizce vurulup bir basina birakildiginda kendini avutman için sana bu zaferi biraktim.
Kimsenin olmadigi bir köseye gömülüp agladiginda gözyasini silecek bir ask basini egdirmeyecek bir sevgi biraktim.

Veeee Git simdi beni vefasiz hatirla ...............................................
!NC!PéR!S! Çevrimdışı