#22 (permalink)
06-08-2006, 11:51
|
Kendini aşan 2de1'ci bLackpearL
Kayıt: 20.04.2006 Mesajlar: 6.850 Rep gücü: 25 Rep derecesi:   | istanbul şiirleri  | |  | | | Her gece aynı gözler, her saat başı aynı düşünceler..
Ne yaptıysam çıkartamadım aklımdan bulut gözlerini,
Seni sensiz yaşıyorum hergün ve biraz daha özlüyorum seni
Herşeyi yaptım uğrunda, o bulut gözlerin için herşeyi göze aldım,
İnanki sensizlik çok zor bulut gözlüm, ne olur du beni biraz anlasaydın ne olurdu ??
Ben senin uğruna kaç gece uykusuz kaldım, senin uğruna şiirler yazdım ve yine senin uğruna öldüm öldüm dirildim..Senden tek istediğim şey beni sevmendi “bulut gözlüm” sadece sevmen..Hayatımın en zor ve en karamsar günlerinde çıktın karşıma o güzel bulut gözlerinle..aldın beni benden götürdün uzaklara..ben çok mutluydum çünkü sen beni tekrar hayata bağlayan insandın..çok sevdim seni hemde çok..kimi zaman yazılarım da kimi zaman da şiirlerim de dile getirdim o güzel bulut gözlerini ne kadar çok sevdiğimi..herşeyim oldun kısa sürede..ben hiç kimseye bu kadar kısa sürede ısınmamıştım..sen çok farklıydın ve özeldin..seninle yaşamış olduğum hiçbirşeyden şikayetçi değilim ama tek bir şeyden şikayetçiyim oda “uzaklıklar” evet hayatımızdaki en acı ulaşılması zor olan “uzaklıklar” sen benden uzaktasın bende senden ama her gece benimleydin her gece seninleydim..
Şimdi ise; içime karanlıklar çöktü rüyalarımda ki bulut gözlüm’ü kaybettim..elimi nereye uzattıysam bilmediğim bir şey itti ve büyük bir haykırışla uykumdan uyandım ve anladım ki artık yoksun benimle değilsin..
İşte son kez şiir yazıyorum sana “bulut gözlüm” Çok özledim seni bulut gözlüm
Çok özledim seni güzel bakışlım
Sabah esintisi gönlümde esmekte
Güneşin ışığı gözlerimi kör ediyor
Gam yüklü bulutlar tepemde
Akşam olmayı bilmiyor
Geçmek bilmiyor gündüzler
Çok özledim seni gönlümün sevda esintisi
Çok özledim seni bulut gözlüm
Çok özledim seni sevda bulutum
Ben sensiz,ben yapayalnız
Gündüzler sensiz,geceler sensiz
sensiz gündüzleride ,akşamlarıda istemiyorum
ben seni gündüz de özlüyorum,gecede...
Ne olur beni bırakma..
Seni yürekten sevdim..ya sen ?? “bulut gözlüm” ya sen ??
Hiç mi sevmedin, biraz olsun da mı ??
Ne olursa olsun ben ve gecelerim hep seni seveceğiz sen sevmesen de “bulut gözlüm” sen sevmesen de...
Git diyen bir felek, Kal diyen bir yürek..sence hangisini dinlemeliyim..¿?¿?.. | |  | |  | |
| |