Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - yOqLuGuMlA IyI GeCiNmEyE Baq
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink) Alt 16-09-2006, 23:53
Shef
Kendini aşan 2de1'ci

Shef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beni,dişiliğinle değl kişiliğinle etkile

Rep gücü: 29
Rep derecesi: Shef Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımShef Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımShef Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımShef Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımShef Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımShef Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımShef Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Ynt: yOqLuGuMlA IyI GeCiNmEyE Baq

Alıntı:
jan_flavo isimli üyeden alıntı
Bir yanın o mucizenin gerçekleşmesi için duacıyken, bir yanın da (nispeten kendi güçlü hissettiğin zamanlar) bu nasıl olsa olmaz, hayata geçmez, hatalarımı kabullenip önüme bakmalıyım diyor. Bunu uzun bir süre başaramazsın. Çünkü vicdan sızısı insanı kolay kolay terk etmez. O yüzden önüne bakmayı beceremediğin her an, aklına o mucizenin gerçekleşmesi için ettiğin dualar gelecek, tazelenecek dün'ler... ve günden güne artan o yükünü boşaltmadıkça önüne bakamayacaksın. Baksan bile ileriye doğru bir adım atamazsın. Çünkü tutuyorum seni! Vicdanın oldum içine girdim. Ben olmasam bile benim duygularımdır ya da senin yok ettiğin anlamsız kıldığın umutlarımdır her gece soluğunu kesen, vicdanın olup içine giren.... Uykularını kemirip de kendini bana hatırlatmana sebep olan belki de benim....? işte bu yüzden YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK! ....

Yüreqine sagliq arqada§ ..
katılıorumm
Shef Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla