Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - İçimdeki çocuğun masal saatine denk gelmişti aşk...
Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink) Alt 08-12-2006, 22:02
SweetWitch
Kendini aşan 2de1'ci

SweetWitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 15
Rep derecesi: SweetWitch Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Başlanıldı yine sensiz,yine zehir gibi bir geceye,oysa nasılda severdim geceleri her gece görmek için sadece beş dakika yüzünü inatlaşırdım geceyle hatta birkeresinde iddayada girdim geceyle,tabi o zamanlar gece şimdiki gibi ugursuz degil,gecenin bir adınında hüzün oldugunu şimdilerde anlar oldum ne tuhaftır halbuki senle nede geceler konusmustum senin haberin olmadan şimdi inanmadıkların varya hani yalanmış dedikelrin ugruna nelerden vaz gectigim oysa sen oysa evet ben nede az sevmişim seni haklısın sevmek degildi nasıl sevebilirimki seni ?haklısın sen nasılda seviyorsun oysa degilmi,haklısın sevmesini bilmedigim gibi nefes almasınıda beceremedim bu haytta,sadece ciğerlere dolmak yetmezmiş nerden bilebilirdim,nasıl anlardım ben seni sevmemiştimki hiç,evet evet oysa sen nede güzel seviyordun benibense kendimi sevmekle meşguldüm sen beni severken,haklısın nasıl sevecektim sen gibi bir PERİ yi ,inanma deniyorduya inanmak lazımmıs herkesin gerçeği kendisineymiş,sende benim gercegimsin ne kadar sana sevdigimi ispatlayamasamda sen benim gercegimsin,benim gercegim olduguna göre demekki peri vardır hayatta,birde sana anlatırdım bir dag diye cıkıp bakacagız yamacından aşagıdaki vadide bulunan göllere inanmayacaksın ama oda gercegim işte hani kaf bir masal dagıydı? yaşanılan sen olunca masal dagıda gercek oluyor senle orda oturup bakarken güzelliklere nefesim kesildi aynı senin kesildigi gibi, hani masallarda olurdu kaf dagı?
evet canözüm eveeett ben seni sevemedim senin beni sevdigin gibi asla sevemedim.seni ne kadar sevdigimi merak ediyorsundur bence sadece sana derdimya hani DÜNYALARA SIGDIRAMADIGIM SENİ AVUCUM KADAR OLAN YÜREGİMİN İÇİNE SIGDIRDIM İŞTE BENDEKİ YÜREK KADAR SEVİYORUM SENİ ALEVGÖZLÜM.
SweetWitch Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla