Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Ne olur gel...
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 12-12-2006, 19:59
sweet_
мαн_ι яαнşαη

sweet_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

★.HayaL MahsuLü.★

Rep gücü: 42
Rep derecesi: sweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyorsweet_ Bangır Bangır Geliyor

Ne olur gel...

Sana karşı bütün hislerim çok güçlü... neden bu denli guven duyuyorum sana bilinmez..ama mutluyum ..inanmak ve teslim olmak..sevgimi sende hissetmek..tam bir güven olduğu için ayrılıklar bile sanki mutlak ihtiyaçmış gibi his veriyor insana..zira, sevgilinin en küçük parçası, en küçük nefreti dahi seven için büyük ihtiyaçtır..

Sevginin yakın ve uzak her halinde, kendini teslim etme ya da teslim olma arzusu yatar..bu aşikardır..kadın ve erkek ilişkilerinde, bu teslimiyet yanlış manada, mal, servet sahibi olmak gibi algılansa da; duygularını biraz dinleyen bir insanın; gördüğü herşeyin -kadında dahil- bunların varlık olarak güçlü kalmasından öte, iç dünyasının zenginliğine katkı yapması içindir..

Bu şuna benzerki; cebinde bir altını vardır ama çarşıdan satın aldığı çok az ama verilen hediyeler daha çoktur..zira, verilen hediye 1 altının karşılığı olmasa da, 1 altının satın alabileceği birşey değildir ..

Şimdi, seni düşünmeden yapamıyorum ..seni görmeyi, konuşmayı, koklamayı çok istiyorum..ama biliniyor ki, sohbahar da aşk; bahar mevsimine benzese de onun yeşilliği yoktur..geriye dönük pişmanlıklar, ilerisi için ümit yerine öfke yeşertir..oysaki sana ümit var olmak düşüyor..seni kızdıran öfkelendiren de bu zaten..ne gelecekte ne geçmişte aradığını bulamamak..

Ben sana aşık oldum kısacası..ama bu aşk nasıldır..bilmiyorum..unutmak çok zor, zaten unutmak istesen aksine daha çok kendisini ele verir..kopmak çok zor..unutmak daha acı..hatta kopmayı kabul etmek bile başlı başına acı..

Seni çok özledim..sesin içimde yankı yapıyor.dudaklarındaki tebessümü kıskanıyorum..içimdeki ıslak isteksin sen..kuru dudaklarımin tek şarkısısın..

Ah geleceğini bilsem, hiç gozumu kırpmadan seni beklerdim son nefesime dek....ne olur gel..
sweet_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
sweet_ için teşekkür edenler 3 kişi.
aSi MeLeq (12-12-2006), elisa88 (07-01-2008), sakli_duslerr (19-10-2007)