#2 (permalink)
21-04-2006, 00:33
|
Kendini aşan 2de1'ci bLackpearL
Kayıt: 20.04.2006 Mesajlar: 6.839 Rep gücü: 25 Rep derecesi:   | Ynt: Caresiz aSk..  | |  | | | Seni Cok Seviyorum...
Sana Doyamamak, Hasret, ÖzLem DedikLeri Bu OLsa Gerek...
Her An Seni Duymak, Her Anini Hissetmek, Yanibasinda Seni YasayabiLme IhtimaLLerini Gözden Gecirdim Az Önce... Her IhtimaL Beni Daha da Baska ÖzLemLere Götürdü. Oysa O IhtimaLLerin BeLki de Cok Az Bir Yüzdesini PayLasacagim SeninLe...
Su Yasam DeniLen Karmakarisik Durumu KaLdiramadigim Bu GünLerde Sen Bana Yasamimi Yeniden Hediye Ettin... ÖyLesine SindiriLmistim ki Kendi Dünyama, Gercek Dünyaya Dair OLan Her Sey'den Kendimi Yavas Yavas Cekmeye BasLadigim Bir Zamanda Cikiverdin Karsima ve Seni Hayatimin Bir Parcasi OLarak ALdim GönüL Bahcemden Iceriye... Iyi ki GeLdin Melegim...
Senin Bana Su Kisacik Zamanda VerdikLerin AsLinda Nea Kadar da CokLar... ve Sen biLmiyorsun Cogunu... Artik InsanLara BahaneLer Sunmuyorum, IstemedikLerimi anLatiyorum Acikca ve Hayir Demeyi Ögrendim... Bazi ZamanLarda Derdini PayLasacagin En Yakin Dostuna BiLe Susmanin Meziyet OLdugunu... KimbiLir Daha NeLer Vereceksin Ögrenmeye Ac Beynime Daha NeLer NeLer Ögreteceksin... BunLar Senin Görevin OLmayacak, Ben Sadece Senden ALmam GerekenLeri BeLki de Sana Sormadan Fikrime YerLestiriverecegim...
Ya Ben, Ben NeLer VerebiLirim ki Sana...
Sana Sadece Sevgimi, Sana Sadece DostLugumu, Sana Sadece Tertemiz Bir Ben VerebiLirim... Ben'den Baska ; Sevmek Nedir ; ÖgretebiLirim Ancak Eger Tabii Sende Istersen...
Sana Dair Yazmak, Seni SeninLe PayLasmak, Beni SeninLe PayLasmak...
ÖzLüyorum Seni, Her Dakika Daha da Büyüyor ÖzLemLerim...
Isterdim ki SihirLi Iksiri Iceyim Görünmez OLayim ve Her Dakika Senin Yaninda KaLayim. Her Dakikani, Her Saniyeni, Her Anini SeninLe PayLasabiLeyim... Melegim Seni Cok Seviyorum... | |  | |  | |
| |