Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Seni Sevmek...
Tekil Mesaj gösterimi
  #773 (permalink) Alt 20-01-2007, 12:04
!NC!PéR!S!
Kendini aşan 2de1'ci

!NC!PéR!S! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bLackpearL

Rep gücü: 23
Rep derecesi: !NC!PéR!S! Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Alaca karanlığa bulanmış şehrimin gökyüzüydü içimden yansıyan yıldızlar . ve sevişmelerin en koyusunda yanık sesiyle mırıldanırlardı aşklarının şarkısını.. Tüm şehir dinlerdi sesinin tizli haykırışını .. yitip giden aşkların kahramanı olarak görüyorum artık kendimi.. aşka vurulmuş aşk için kurşunlanmış... Seninle bilinmeyen bir sona doğru gitmekteyken beraber yüzüme bakışın şaşkın, umarsız ve kararsızdı. Anlamıştım yanımda ki sen değildin, anlamıştım ki gitmek istiyordun.. Neden?lere boğulmamak istesem de soruyorum yaradana haykırırcasına.. Neden ay karşıdan yükseldiği zaman başım omzunda olmasın, neden ellerim ellerinin üzerinde değil, neden iki nice sonu olmayan bir yalnızlıktır yaşadığımız. Gerçek olan farklı renklere aşık olduğumuz muydu. .. Neden aynı renkleri sevdirdin bize allahım.

Hani hatırlarmısın.. kasımdı yağmur yağıyordu ... Soğuk ve kibirli bir günün akşamıydı.. Son sözümü sana söyleyemeden gitmiştim seni seviyorum diye...Mühürlüdür aşkın bu şehirde... bir daha hiç uğramayacağını bilsem de...
!NC!PéR!S! Çevrimdışı