Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - GöZLeriNi KaPaT aĞLaMa
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink) Alt 01-02-2007, 22:26
zuzu
DєSєяt_яoSє

zuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

# ^a£e£uyia # asq'm

Rep gücü: 38
Rep derecesi: zuzu Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımzuzu Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımzuzu Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımzuzu Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımzuzu Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımzuzu Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımzuzu Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Bende hala emanetin sakli duruyor.

Aslinda senin bana vermis oldugun en degerli hediyen desem daha dogru olur,ancak senden ne varsa bende kalan kutsal emanetin olarak kabul ediyorum ve ebediyyen de öyle kalacak.

Onu bana yagmur altinda vermistin hatirliyor musun?

Hani rengarenk ciceklerle kapli bir bahcenin ortasindaydik.Aniden bahar yagmuru bastirmis ve iliklerimize kadar sirilsiklam islanmistik.Senin bakislarin yerdeydi benimkilerse sende.Sonra sen basini hafifce kaldirmistin.Gözlerin dolu doluydu,gözbebeklerin isil isil.Önce ayirt edemedim yanaklarindan asagi süzülen damlaciklari.Ellerimle boynuna,cehrene yapis yapis olmus siyah zülüflerini tel tel ayirdim, ve damlaciklara dokundum hafifce;IPILIKTI.Parmak uclarimla hissettigim iliklik ise yüregime kor gibi düsmüstü.

Nasil dayanirdim.

Basini gögsüme yaslamistin ve ben narin bedenini bir ahtopot gibi kollarimla sarmistim.

Gözyaslarin iste o zamandan beridir emanetindir bende.Ne zaman seni düsünsem,seni hayal etsem,seni istesem basucumda hemen emanetine siginirim.Iste bak,siyah gece de sahittir buna.Hatta yildizlar ve parlak ay bile.Uzaklardan parildayarak,los isiklarini odama doldurarak sahitlik ederler.

Ben emanetlere asla ihanet etmem.Emanete hiyanet benim alametim degil cünkü.Bunu sen de bilirsin degil mi? Hadi söyle...Sende aslinda bir emenet degil miydin bana? ve ben bir cam küre gibi kirmamaya özenle dikkat etmiyor muydum seni.

Bana hediyelerin en güzelini biraktin da gittin.Yillardir yüregimde olusan tortu tabakalarini cözdü,eritti emanetin.Katilasan kalbimim üzerine saganak olup yagdi gözyaslari.

Bir günes gibi doguvermistin hayatima aniden,ve ben sana dönmüstüm yüzümü.Senin sicakligina,parlakligina,sevgi ve ilgine dönmüstüm yüzümü.Ben sana dönmüstüm özümü.Hayatima girisin gibi cikisin da ani olmustu.

Sevgiliyi hep yanimda,yanibasimda,kollarim arasinda ister,öyle hayal eder,öyle arzulardim.Asik masugunun dizleri dibinde olmali derdim.Gözden irak olan gönülden de irak olur diye düsünürüm.

Öyle degilmis be güzelim.

Atalarin her dedigi de dogru degilmis.

Ne kadar uzakta olsanda;hatta aramizda kitalar,okyanuslar ve gecit vermez sarp daglar olsa da yine de benim gönlümdesin.

Böylesi daha iyi.

Ask ve sevgi fakiri dünya zemininde hakiki aski yasattin bana,ya da yüregimin derinliklerinde sakli sonsuz aski kivilcimlayip harekete gecirdin.

Alipta basimi cekip gitmek isterdim hep.Nereye gittigimi bilmeden,ardima dönüpte bakmadan cekip gitmek.Hakiki ask ve sevginin oldugu yere gitmek...ama artik gitmek degil kalmak istiyorum:

cünkü yüregimde bir güzelin sureti,hayalimde bir dilberin resmi var

bir de onun bende hala emaneti sakli duruyor.
zuzu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla