Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - BuGüN DoĞaNLaR
Konu
:
BuGüN DoĞaNLaR
Tekil Mesaj gösterimi
#
85
(
permalink
)
10-02-2007, 06:06
**Zerd@**
Kendini aşan 2de1'ci
Rep gücü:
26
Rep derecesi:
Alıntı:
ALACAKARANLIK
isimli üyeden alıntı
Hırslı, ciddi ve sorumluluklarına önem veren kişilerdir. Amaçlarına ulaşma konusunda sebatkar ve azimlidirler. İnsan ilişkilerinde uzun vadeli dostlukları tercih ederler. Kıskanç bir yapıları vardır. Sevdikleri kişileri çok fazla sahiplendikleri için, birlikteliklerinde sorunlar çıkabilir. . Enteresan kişilerdir. Sabırsız zeki ve mantıklıdırlar. Zihinsel faaliyetleri sürekli aktif haldedir. Eşlerini seçerken, entelektüel olmalarına dikkat ederler. Para kazanma konusunda son derece beceriklidirler. . Çevrelerindeki kişileri çok kolay etki altına alırlar. . . Bir anda fikir değiştirebilirler. Uzun süreli sevgiye adaptasyonları zordur. Yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için, ilişkilerinde hata yapma olasılıkları fazladır. İnsancıl yapıları nedeniyle yardım etmeyi severler.
bazı yerlerini kestim.kalanlar tam anlamıyla beni anlatmış. ilk okudugum gibi etkilendim bu özlelik bende var bu var bu var diye geçiriyordum içimden...bunlar ne zaman dogan erkekler merak ettim kesin akrep burçlu olanlardır heralde
Günlük..bugün doğanlar içindi alıntı yaptığınız yer..
**Zerd@**
Açık Profil bilgileri
**Zerd@** - Özel Mesaj gönder
**Zerd@** - Daha fazla Mesajını bul