Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - BABAM ve Annem
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink) Alt 07-04-2007, 13:04
Gecem
ηιﻮђt קяเภ¢єรร

Gecem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"G£c£_£$iNTİ$i "

Rep gücü: 31
Rep derecesi: Gecem Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaGecem Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaGecem Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

Özledim seni baba! Anlattığın yerdeyim şimdi

Görüşemiyoruz belki uzun zamandır,ayrıyız şimdi

Sen her aklıma geldiğinde acıyor biraz içim.

Biliyorum sende beni özlüyorsun,bütün üzüntümüz bunun için

Özledim seni baba! Anlattığın yerdeyim şimdi

Görüşemiyoruz belki uzun zamandır,ayrıyız şimdi

Sen her aklıma geldiğinde acıyor biraz içim.

Biliyorum sende beni özlüyorsun,bütün üzüntümüz bunun için

Ama savrulduk bir yerlere,gene kırıldık

Gene arada özlem,gene gözyaşı,gene hasret var.

Gene çapa yapıyormusun,baba gene tarlayı suluyormusun

Ahıra girip buzakları sevip okşuyormusun.

Tavuklara mısır verip,bir cenaze olduğunda arkadaşlarınla

Cemaati oluşturuyormusun.Kahvede otururken sana beni sorduklarında

Hüzünlenip üzülüyormusun.Verdiğin cevapta için acıyormu.

Neydiki baba hayırlı evlat,bir evlat dedesinin doğduğu yere giderse,hayırsız olurmuydu

Neydi baba hayırsızlık.Ben evden çıkarken,anneme, gidiyor anne hayırsızın demedimki..

Veda’da etmedim.burası o kadar güzel’ki baba senin özleminle birleşince,şimdi daha

İyi anlıyorum dedemi.Biliyormusun baba burada hiç kimsenin yüzü sana benzemiyor.

Hiç kimsenin gömleği senin gömleğin gibi kokmuyor,ve çapa yaparken yediğin, banada bir parça verdiğin helvanın tadıda yok.Bide fındık toplarken benim kaçışlarıma hiç ses çıkarmazdın.Ablamlar ve abim bilirlerdi en küçük oğluna kızamadığını,bende bunu için kaçardımya hep..Hala verdiğin nasihatleri unutmuş değilim.kimseyle kavga etmiyorum.

Beladan uzak duruyorum ve kimsenin hakkını yemiyorum….bayramlarda öpecek bir el arıyorum ama iki bayramdır bulamıyorum.Bulduklarımda senin yerini tutmuyor zaten.

Kasketini ve fötörünü giydiğimde yüzündeki gülümsemeyide unutmuş değilim.Bizi ne zorluklarla okuttuğununda farkındayım.

Annem nasıl baba,tartışıyormusunuz hala,kızdırıyormu seni,her şeye alışıyorumda annemin yemeklerinden ayrı kalmaya bir türlü alışamıyorum.En çokta neye üzülüyorum biliyormusun,

Hani boynumdan rahatsızdımda,kendi başıma yataktan kalkarken zor birşekilde kalkıyordum ya ,,annemle birbirinize bakıp üzülüyordunuz halime,bu üzüntüyü size yaşattığım için kahroluyorum.Kendimi affedemiyeceğim.Annemede bir mektup yazacağım baba.aslında anneme mektup yazmama gerek yok.Zaten annemle,bu seninle konuşamadıklarımı,bu sana söyleyemediklerimi,rahatça konuşabiliyorum. Ama seninle konuşamadımki hiç,sen benim babamdın ve biz aileden abhaz’dık,bunlar ayıptı bizde.. Zaten okuyamıyacağını bildiğim için yazıyorum baba………Bekle beni babam,bekle,elbet geleceğim bir gün yanına elini öpüp sarılacağım boynuna.Sonra gömleğini koklayıp ciğerlerimi dolduracağım huzurla.Seni sonsuza kadar bırakmayacağım………… Küçük oğlun Murat

BABAL MURAT
Gecem Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla