Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Erkeğe Küpe Yakışırmı? :)
Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink) Alt 22-04-2006, 21:06
Raid_IRON
Kendini aşan 2de1'ci

Raid_IRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Düdüklü Tencere

Rep gücü: 18
Rep derecesi: Raid_IRON Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaRaid_IRON Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaRaid_IRON Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

Ynt: Erkege küpe Yakısırmı? :)

Saç olayına karışmam, peygamber efendimiz sav. kulak memelerine kadar uzatmıştır. Ehl-i kitapda bunu taklit edince peygamber efendimiz sav. saçını kesmiştir.

Alıntı:
erkeklere küpe yakısmadıgı gibi dinimizdede bu v.b SeyLer uygun gÖrülmemistir..
Kardeş ; Kim biliyor. Millet kim kime ne yaptığına bakmaktan, birbiniri çekiştirmekten, hangi takımın hangi takımın taraftarını dövdüğünden.... ve bi sürü nedenlerden dolayı dini ile İLGİLENMİYO.

Bu kadar kolay mı yaa.. Açıp bir ilmihal kitabı okumuyorlar, ama iş, dedikoduya geldi mi, en alasını yapıyorlar. Bi de iyi bi halt yaptıklarını zannediyorlar..

Şeytanın işi gücü yok arkadaşım ona buna vesvese verip duruyor. Sana bana vermiyor mu elbette veriyor. Ama anlayan, idrak eden nerde ? Anlayan ve idrak edenlerden kaçı yaptığından dönüyor.

Allah'ın rahmeti geniştir. Amenna ve saddekna. Ama siz çalışmayın, Allah'ın istemediği şeyleri yapın, Resulunun istemediği şeyleri yapın, daha sonrada Rabbinizden merhamet bekleyin. !!

Tekrar soruyorum, sanırım bazı arkadaşlar okumadı bile. = Allah (c.c.) insanı en mükemmel bir surette yaratmıştır. Yani Allah (c.c.) beni güzel yaratmamış deyipte, güzelleşmek için aksesuar mı takmak gerekli ??

Yakışan takmalı, veya bunun gibi cevap yazan arkadaşlar £ütfen bu soruyu cevaplasınlar.
Raid_IRON Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla