Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Sen,Sen..! €vet Sen.. Sana Diyorum Sana..
Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink) Alt 15-06-2007, 12:35
!NC!PéR!S!
Kendini aşan 2de1'ci

!NC!PéR!S! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bLackpearL

Rep gücü: 25
Rep derecesi: !NC!PéR!S! Daha Yolun Başında!NC!PéR!S! Daha Yolun Başında

Kiyafetsiz sözler

Düsüncelerim karisiyor sen aklima gelince, dalip gidi veriyorum uzaklarin cikmazlarina... dilim tutuluyor seni her gördügüm de, bir söz bile olsun cikartamaz oluyorum bakislarinin karsisin da... saatler gecmek bilmez senin yoklugunda, yelkovan kovaliyor duraksiz akrebi... özlemlerin icinde benligim kayboluyor, neyi mi özlüyorum seni ve sensizligini...

Anlatilmaz bir his belki de tuhaf bir duygu, söyleyemiyorum tam olarak sana ne oldugunu... sözler kiyafetsiz kaliyor söylemek istediklerimin karsisin da, sunu söyleyim ki bende ki sana karsi olan bir tutku... sair olsam keske dökerdim kagida tüm söylemek istediklerimi, icimi böyle kalabaliklastirmazdim... kolay gelirdi sana yazmak istedigim her bir satir da kullanmayi ifadeleri, bu kadar karsin da bocalamazdim...

Hasreti ve caresizligi yasiyorum yeniden seninle, uzun olmustu bu duygulari tadali... güzel olan ise kendimi buldum ben sende, mümkün olsa da keske bazi engelleri olmaksizin asmali... sen tam olarak ne hissediyorsun mechuldur, benim ise icim icime sigmiyor seni düsündükce... bildigim su ki seninle konusurken buldugum huzurdur, vazgecmek istemem ne senden ne de gülüsünden ömrümce...

Mesafeleri asabilsem seni bi an bile olsa yanimdan ayirmazdim, sokulurdum masum bir kedi gibi kollarina ve bir daha seni birakmazdim… sicakligini hissetmek isterdim ve asla senden kacmazdim, seninle mutlu olmak icin bir ömür boyu senden ayrilmazdim... cocuksudur belki düsüncelerim ama ictenlikle söylüyorum, her birini emin ol ki utanarak bu kagi da yaziyorum... sende kendimi kaybettim bunu biliyor ve kabulleniyorum, ben her aksam yatmadan önce seninle dolu hayaller kuruyorum...

Acimasizdir hayat bunu bir kez daha görüyorum, kendime bir es buldum ama ona kavusamiyorum... imkansizlarin arasindan gel gör ki ben seni seciyorum, seni bir kere bulmusken bir daha kaybetmek istemiyorum... yarali kalbim ne zamandir birisi icin carpmaktan korkuyordu, ama sana acti kendini... yalnizlik cekilmiyormus kalbim öyle diyordu, ama seni buldu seninle carpiyor göze aldi artik herseyi...

ALinti
!NC!PéR!S! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla