Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - ..:: Sevgi Bahçem ::..
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 25-06-2007, 16:14
KãRdé£éN
Sevda Çiçeğim

KãRdé£éN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.·´¯`·-ღ Krã£'ım ღ-·´¯`·.

Rep gücü: 150
Rep derecesi: KãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımKãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımKãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımKãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımKãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımKãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımKãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımKãRdé£éN Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

..:: Sevgi Bahçem ::..

Aynaya her baktığında seni değil seni düşünmekten sen olmuş beni görmeni istiyorum

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum benim simdi kaç yıldızım var biliyor musun ? benim artık bir gökyüzüm var

Sevgidir her kapıyı açan bizi bazen bir kuş bazen bir çiçek yapan her kötü şey ama her kötü şey unutulur seni seviyorum diyebiliyorsan

Bir gün sarı giyer altın olur, Bir gün mavi giyer deniz olur, Bir gün yeşil giyer tabiat olur, Bir gün beyaz giyer benim olursun

Nasıl ki; Güneş yenik düşer buluta,bulutlar yağmura Yağmurlar göz yaşlarıma. yüreğimde yenik düştü sensiz sevdama

Duyguydu yıllarca bozdurup harcadığımız,sevgiydi gölgelerimizi kıskandığımız,kaderdi pençesinden kurtulamadığımız,mutluluktu tadına doyamadığımız aşktan da öte bir şeydi adını koyamadığımız.

Dünyada iki göz tanırım biri beni görmeyen sen diğeri senden başkasını görmeyen ben

Yari dalgalı olmamalı deniz ya tam durulmalı ya da kudurmalı yari ümit vermemeli sevgiliye ya tam sevmeli ya da çekip gitmeli

Dünyada iki gül olsun biri kırmızı biri beyaz sen beni unutursan kırmızı gül solsun ben seni unutursam beyaz gül kefenim olsun.

En koyu mavilikleri avucuna en içten mutlulukları gözlerine,en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum hayata seninle yaşanınca hayat derim.

Sen beni bir dağın eteğindeki gelincik kadar severken ben seni o dağın doruğundaki kardelen kadar özlüyorum.

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına ulaştığında o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen yüzüne esen rüzgara dön bil ki o rüzgârda ben olacağım.

Bir gün; bir gün denizler çöl çöller deniz olursa kayalarda nilüfer çamlarda gül biterse işte o zaman seni unutur bir başkasını severim yağmur yüreklim

Rüzgarın kemanını çaldığı ve damlaların pencereye vurduğu soğuk bir gecede yatağa uzanıp,,keşke,,dediğin ve hayalini kurduğun bütün güzellikler senin olsun.

Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafa ışık saçar. Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar!

Acıların sahildeki yazılar kadar geçici, mutluluğun mermerdeki yazılar gibi kalıcı olsun. Ne olursa olsun hayat sana gülümsemese de sen gıcıklık olsun diye gülümse.

Aşk çocuklukta masum bir abilik, Gençlikte tatlı bir serserilik Orta yaşta yasal enayilik, ihtiyarlıkta gevezelik, müsaadenizle aşkı inkar etmekte kelekliktir

Sevgili seninle ben pergel gibiyiz iki başımız var bir tek bedenimiz ne kadar dönersem döneyim çevrende,er geç baş başa verecek değil miyiz?

İnsanlar kırmızı bir güle doğru koşarken ayaklarının altında ezilen kir çiçeklerinden habersizdirler

O kadar dolmuştu ki sevgin gönlüme başka sevgiye yer kalmayacak kadar ne kadar sevmiştim oysa seni mevlam dan sonra tapacak kadar.

Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak,kendimizi coşkulu,güçlü tutkulu hissediyorsak desene arkadaş biz dostuz........

Sevdiklerimizin ve Seveceklerimizin isimleri ta başından yazılmıştır kalbimize ve onlar için savaşırız bu karmaşık tutkular çemberinde

KãRdé£éN Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
KãRdé£éN için teşekkür edenler 2 kişi.
elalem (22-08-2007), Kr㣠(04-02-2008)