| | Bir bütünün parçalarıyız arayıştayız bir dizi seni,beni ve giderek büyüyen bizi,arayışımız temkinli,ürkek ta ki aradığımızın birbirimiz olduğunu anlayana dek.
Seninle öğrendim sevmesini aşkınla tattım acı çekmesini çaresizim kalbimin derinliklerine gömdüm seni ve güzel gözlerini.
Dışarıda yağmur kalbimde rüzgâr,seviyorum seni dağlar kadar yüreğim yanar gözlerim ağlar içimde sadece senin sıcaklığın var.
Bir yaz rüzgârı ki eser içimde dolu dolu çekerim içimin derinliklerine tutuşur gözlerim akar yüreğime başlar bir çağlayan birden bire beste olur ismin yüreğime
artık benden yok sana hiçbir fayda gönlüm artık başkalarında bulursun sende kendine kendin gibi biri ağlama...
Seni dün sevmezdim çünkü dünler geçecekti seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünlerde geçecek seni hep yarin seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.
Bitmek bilmeyen duygularla sevdim seni aşkın kalbimde sönmeyen kor gibi sarmaşık varı sarıyor bedenimi yalvarıyorum sana ilk aşkımsın unuttum desem de unutamam seni
Şu karanlık gecede herkes sevdiğiyle birlikte bense yalnızlığımla baş başa yım yastığımın altındaki resmini bile çoktan kaldırdım tavan arasına.
Aşk kaçmaktan çok kovalamayı,görmekten çok özlemeyi,gitmekten çok beklemeyi dokunmaktan çok düşlemeyi sever ve o kadar hâindir ki nerede imkânsız var onu sever.
Buğulu camlarda seni bekliyorum bir yorgun sevgi çıkmazında yol arıyorum ağlamak istiyorum,ağlamak istiyorum işte sevdiğim söylüyorum seni çok ama çok seviyorum.
Gül bahçesinde geçse de ömrüm; inan senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm inan uğrunda ölmeye değer be gülüm....
Bir uçurumun kenarında olsam ve aşağıya düşmemek için tutunabileceğim son dalım sen olsan ;seni kırmamak için aşağıya atlardım
Yollarıma dökülen güllerden yıllarımı verdiğim acılardan ve senden kurtuluyorum mutluluğa dair ne varsa hepsinden bir damla da ben istiyorum belki inanmayacaksın ama artık seni hiç sevmiyorum.
Ben bu sözleri yazıyorum ama şair değilim bir kız sevdim ama emin değilim seni düşünmekten pervaneyim bu kızlar yüzünden hep avareyim.
Hayatta kimse için ağlamaya değmez ağlamaya değenler zaten ağlatmaz eğer ağlaman gerekirse başını dik tut ki göz yaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmışın.
Son olsun artık bu acılar kalbime bıçak gibi saplanan kör sancılar bir gün gelir unutulur tüm yaşananlar hatırlarsan bur da uğrunda ölmeye hazır biri var.
Gecelerim uzun gündüzüm yok Arkamda bir ağlayanım yok Masamda iki kadeh var Biri benim biri senin için Bir ondan bir bundan içiyorum Seni çok ama çok seviyorum
Sevmek büyük cesaret ister seven hep fedakârlık bekler seven ne kadar severse sevsin sevilen hep nankörlük eder.
Ellerimi bomboş bıraktın Gözlerimden sel olup aktın Tek ümidim sendin Ummadığım bir anda beni bıraktın
Gördüğüm en güzel rüya sensin Duyduğum en derin sevgi senin eserin Gördüğüm en güzel rüya senin gözlerin Kurduğum en güzel hayal sensin........
Denizden kağıt yaptım,sulara seni seviyorum yazdım sen aptalsın inandın seni sevmedim sana taptım.
Adini kağıda yazamıyorum, gün olur yerlere atılır diye, ellerim tutmuyor, çizemiyorum resmini görenler tutulur diye.
Yatağını gül yapraklarıyla rüyanı papatyalarla süsledim, üstünü de sevgimle örttüm, kabuslarını da ben aldım ki rahat uyuyasın diye.
Gün ışık olsa da gözlerinde renge bürünse, ay yere inip çevrende yerlere sürünse, her şey kaybolup giderken nazarımdan, yalnız o gözlerinin nuru gürünse.
Yokluğunu sararken gecenin sessizliği şafak sökerken uyanacaktır sabah güneşi kuş sesleri yankılanırken semadan sesin duyulacak uçurumun kenarındaki kayalıklardan
Mutluluk, mesafeleri uzak da olsa bağlar,yalnızlık sensizlik olunca gülen gözler ağlar,senin adını duyunca yıkılır karşımda tüm sıradağlar
Ateşin Yaktığından Güneşin hareket ettiğinden, Gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan ama benim sevgimden asla
Hayatin yükü ağır çekeceksin,bu benim son nasibim kaderim diyeceksin,yarin nasıl geçecek nereden bileceksin üzgün olsan ağlasan da bu hayati çekeceksin.
Yalnızlığımda büyüttükçe seni kalabalıklaşacağım,sen ise kendi kalabalığında yalnızlaşacaksın düşünüp tek çıkar yol bulacaksın en sonunda bensiz yapamayacaksın.
Üşüdüğümde hep sen ol isterdim yanımda,hastalandığımda soğuk terlemelerim gibi,kırk derece sıcakta terleyen tenim gibi meğer sendeymiş dünyanın tüm güzellikleri. Sanmıştın divane olur,peşimde döner benim gönlüm taşı bile deler ,sanma ki sadece seni sever gün olur beni de benim gibi biri sever.
Her bakışta aklımı başımdan alıyor dünyadan uzaklara dalıyor,alemde bir tek bana bakıyor yıldızlara odaklaşıp akıyor,kara delikleri delen gözlerin. | |