Herþeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - ..:: Sevgi Bahçem ::..
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink) Alt 25-06-2007, 16:17
KãRdé£éN
Sevda Çiçeðim

KãRdé£éN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.·´¯`·-ღ Krã£'ým ღ-·´¯`·.

Kayýt: 18.06.2006
Rep gücü: 150
Rep derecesi: KãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor SankiKãRdé£éN Rep Yaðýyor Sanki

Bitmez güzel kızların nazları,gülü odun sanır bazıları,dinmez su gönlümün sızıları açılsın artık yüreğinin kilitli kapıları

Yitirdiğim her şeyde kazandıklarım kazandığım her şeyde ise biraz yitirdiklerim saklı bu yüzden birileri hep ısınıp dururken dinmez hiç üşümelerim.

Ağzımın tadı yoksa hasta gibiysem boğazımda düğümleniyorsa lokmalar buluttan nem kapıyorsam inan hep güzel gözlerinin hasretindendir.

Seni türkülerle beni ağıtlarla uğurlayacaklar,ikimizin de giysisi beyaz olacak nüfusa seni evli beni ölü yazacaklar.

Uzanmış yatağıma seni yazıyorum bakma bana belli ki ağlıyorum kalbim aşk ateşinden ağlıyor hani erkekler ağlamazdı işte ağlıyor.

Bülbül bile hasret tomurcuk güle yanık şarkılar getirdi bizi dile,seni bulmak için dolaştım tüm caddelerde seninle olan aşkım bütün dillerde.

Kızgın çöllerde yalın ayak gezmek gibi lapa lapa karın altında yürümek gibi senin varlığında kaldırımdır uçurumun dibi yokluğunda hayata sarılmak darağacında çırpınarak ölmek gibi

Mahallenin arka sokağında başlayan kovalamaca biter sabahın ezanında gelirsem kapınızın önüne kursun yağmurları altında can verirsem kollarının arasında ömrümün en güzel çağlarında doyamadan sana ömrümün baharında hatırlar misin? nefes aldığın her anında.

Bakmayın yaşım belki küçük,doğduğumdan beri gördüğüm dertlerin hepsi büyük,omuzlarımda her zaman ağır bir yük ,aşktan yana aldım payımı,kalbim hep paramparça kırık dökük

Seni sevdiğimin varmasan da farkına bu aşkın yok sonu çıkmaz yarına Asena ya sesleniyor bir aşık Alper en,böyle aşkın ruhuna el- fatiha

Bir kız sevsem adi Ülkü olsa Çamlıca sırtlarından bana baksa,Antalya sıcağından fazla yaksa,bir gün karşıma beyazlar içinde çıksa

Sen rüyalarında beni arıyorsun ya her an yanındaki ben değil miyim sanki,boşuna arıyorum o mutlu günleri sen beni unuttun da ben seni unutmadım mi sanki.

Yıllar yılı gizledim sensizde yaşarım zannettim,hasretinden bittim eridim isteseydin sana ömrümü bile verirdim.

Bu uzun süren gecenin karanlığını aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay, geciken şafak bir boz kurt ulumasıyla sökecektir.

Hayat denen koşuşturmanın sonu değil mi ? bir avuç toprak ölümden yana korkum yok korktuğum tek şey unutulmak.

Ne zaman sağır bir ressam kurumuş kırmızı bir gülün yere düştüğü anda çıkardığı sesi resmine çizerse bende seni o zaman hayatımdan silerim.

Seni yıldızlar kadar çok seviyorum onlar kadar parlak ve onlar kadar bana yakınsın tek fark onlar bin tane sen bir tanesin

Sana dünyanın yedi harikası kadar güzel olduğunu söyleyecektim lakin vazgeçtim çünkü onlar mazide yapılmış şeyler sense günümü aydınlatan güneş kadar sıcak ve parlaksın

Bir gökyüzü düşün o gökyüzü sensin bir yeryüzü düşün o yeryüzü benim tamam belki birleşemiyoruz ama ayrılamıyoruz da.

Dört mısrada dört dileğim var senden ilkbaharda gökkuşağım,yaz günlerimde yağmurum ol,sonbaharda fırtınam,kış günlerinde kardelenim ol.

Saatler sensizliği gösterdiği zaman aradığımda yokluğunun bulduğum an karşımda resmindi yüzüme bakan kelimelerdi ağlarken boğazıma düğüm düğüm takılan yaptıklarından bir kader utansın bir de sen utan

Karanlık odama bir kibrit çakar misin gitme desem arkana dönüp bakar misin seni unutamadım desem inanır misin inan canim seni bir an bile unutmadım

Bir duam var inşallah olur haktan,kurtuldum kurduğun kahpe tuzaktan,unutmadım sanma unuttum seni çoktan hayalin acıtsa da canimi ömrümü harcayamam ,yaptıklarından ben değil sen utan

Binlerce kere hoşlan yüzlerce kere sev ama bir kere aşık ol ki aşkın büyüsü bozulmasın korkma en fazla bir kere kaybedersin

Aşk insani kimi zaman ağlatır kimi zaman güldürür söyleyin bana aşk ateşini hangi su söndürür, seveni sadece sevenin sözü öldürür bir sözüyle dünyayı bile tersine döndürür.

Varsınlar beni ateşe atsınlar vücudumu cayır cayır yaksınlar gıkımı çıkartmam ama kalbimi bana bıraksınlar yoksa dünyayı başlarına yıkarım çünkü orada sen varsın
KãRdé£éN Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla