| | Bir tanem, iki değil üç tanem... Biri sen biri ben biride belli olacak benimle evlenirsen...
Eğer bir gün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni ;beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim...
Bir Çocuk Gülüşünde, Rüzgarın en çapkın öpüşünde, yağmurun her saçına düşüşünde beni hatırla...
Gözlerinden yağmur damlaların düştüğü, çiçeklerin sarardığı,yaprakların dokunduğu, kuşların Göç ettiği zaman Hayat kaynağım olur musun...
Sevgiler geçici olabilir aşklarda ölümlü ölümsüz olan tek şey dostluklardır...
Gülüşüne kursun sıksa da ölüm... Unutma umuda kursun islemez gülüm...
Doğan her gün senin için doğsun iki gözüm...kalbimin doğumuyla beraber tüm doğum günlerin için...
Alınması gereken en güzel şeyi almak istiyorum sevgini!verilmesi gereken en güzel şeyi veriyorum sevgimi! Ve söylenmesi gereken en güzel şeyi söylüyorum seni seviyorum...
Ne bu gam bu tasa nasılsa basacak ayaklarımız yere ruhlarımız ait oldukları yerlere... E öyleyse sev be kız sev beni ölesiye...
Seni sayende sevdalandığım ölümden bile çok seviyorum,ölümü ise her şeyden çok
Beni bir ben bilirim birde beni yaradan,bana bir ben lazımım birde beni anlayan
Ekmeği al, benden havayı al ama alma benden gülüşümü. Işığı, baharı esirge benden ama gülüşümü asla. Ölürüm çünkü...
Benim seni düşündüğümde senin de beni düşünüp düşünmediğin düşüncesi düşündürüyor beni...
Bilirsin dönülmez yollar vardır,dönülünce bir yere gitmeyen..ve dönülmez aşklar vardır dönülünce hiç bitmeyen...
Dost vardır gıda gibidir,onu hep ararsın.dost vardır ilaç gibidir gerekirse ararsın. Dost vardır hastalık gibidir, onu aramazsın o seni bulur..
Yağmurun yağışı değil yere düşen damlaların etrafa savrulmaz hüzünlendirir beni...
Hayatta herkes kendine bir es arar,taşın kalbi yok ama onu da yosun sarar!...
Hayat yaşandığı kadar vardır,ötesi ya hafızadaki hatıra yada hayaldeki ümittir.hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum.yasamak mümkünken yaşamamış olmak...
Bazı insanlar vardır gerçek sevgiyi bulamaz, bazı insanlarda vardır bulur ama layık olamaz...
Aşkı bilmeyenler;otoriter ve başarılı bir erkeğin , sıradan bir kadın için acı çektiğini asla kabullenemezler...
Sakın ağlama bitti bu hikaye,bakıp ta ardımdan döner diye bekleme,bu son oldu terk edildin iste...
Unutmak zor anlatmak imkansız. Çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlatıldıkça bilinensin...
Sevmek gülü dikeni ile avuçlamak kan içersinde kalsan da yüreğinle sevmektir. dikenin hesabini gulden soramazsın,dikeni var diye gülü sevmemezlik yapamazsın...
Biz elleri nasırlı anaların evlatlarıyız. bizim sevda kitabımızda of çekmek var. yalvarmak asla...
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar onuncu köyden sesleniyorum canim seni çok seviyorum...
Ne bağ bahçe ne bostan hayır bekleme ne dosttan nede kulundan gideceğin yer belli insanoğlu sığın yaradan a ne gelirse yüce allahtan...
Sevgim sinirsiz,ama anlayana... Aşkım sonsuz,ama yaşayana... Dostluğum gerçek,ama paylasana...
Dertlerim sıradan,ama unutabilene... Sen bir tanemsin,ama benim olduğun sürece...
Sakin unuttum deme unutulmak gücüme gider unutma ki bu ağlayan gözler seninle güler...
Herkes kendi gücü ve emeği kadar nasip alır senin kabin az su alıyorsa deryanın günahı ne...
Ben senin içine girince, sen benim dışımda kalıyorsun sana dıştan bakınca içime sığmıyorsun...
Bahar mevsimlerin en güzeli,hüzünleri bırakıp,yaşamalı zevkleri,birde paylaşacak varsa biri,işte buradayım uzat elini...
Güneşi kaybettim diye gözlerini kapama yıldızların ışığını da kaybedersin...
Sen buğulu bir camın ardında izlediğim hayatın yarısısın. Sen sağanaklarla gelen sabahlarda çok eski, çok eski bir şarkının adısın...
Yüreğim ıslaktır benim kuytularda ağlamaktan. Ve hafif uçuktur rengi kurusun diye kaç kez güneşe asılmaktan...
Mutluluk bazen bir doruk kadar varılması güç, bazen bir gelincik kadar ömrü kısa, bazen bir öpücük kadar sıcaktır. Fakat hiçbir zaman bir omur kadar uzun değildir...
İşte o sendin karıncayı yükselten insanlığı titreten testerenin bile kesemediği damar kurşunların bile vuramadığı insan...
Hayat her zaman insana yalan söylemiştir.gerçek olan sadece senin ve benim inandıklarımdır...
Gönlümde bir çiçek açtı adini mutluluk koydum kopardılar.. Gönlümde bir çiçek açtı adını ^^aşk^^koydum soldurdular.. Gönlümde son bir çiçek açtı adını ızdırap koydum ne koparan nede solduran oldu...
Duygular vardır anlatılamayan,sevgiler vardır kalplere sığmayan,dostluklar vardır acılarla yıkılmayan,bazı insanlar vardır asla unutulmayan,...
Aramızdaki mesafeler aşkımıza asla engel olamaz , çünkü yokluğum senin varlığına aşık...
Kirdim gönlümün dallarını,çiçeklenmesin diye bir daha ^^onsuz^^ baharlar...
Bazen bitmek tükenmeyen bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağardı,ama rengarenk gökkuşağı da sadece yağmurdan sonra çıkardı...
Eğer aşk senin için bir anlam ifade etmiyor,sevgi sana yabancı geliyor ve duygularını anlayamıyorsan bu dünyadan acı çekmeden göçüp gideceksin demektir...
Kulaklarım sessizliğe,gözlerim sensizliğe,gönlüm katlanırsa derde..anlamı yok yasamanın,nefes almak boşuna senin olmadığın yerde ...
Öyle huzurluyum ki senin yanında ; sen dertlerin bittiği nokta ; kuşku bulutlarını dağıtan huzur meltemi ; şefkatin sonsuz ufku ; ruhumun sükun limanı ...
Elinde şarap belinde silah benliğini kaybetmiş hali harap birini görürsen beni hatırla ...
Ben etrafımdaki insanları yıldızlar gibi gördüm ama güneşi seçtim ve bir güneş için milyonlarca yıldızdan vazgeçtim ...
"ben" küçücük bir bebektim "sen" kocaman bir sevda..."ben" senin ellerinde büyüdüm "sen" benim yüreğimde...
Ayrılık adını nereden çıkardın,bir defa değil bin defa canımı aldın,bu bedenimi sensiz yasar mi sandın,hata yaptın sevgilim,bur da yanıldın...
Hayatta senin uğruna kaybettiklerim arasında en çok aklıma üzülüyorum...
Istırap kimisinde ayrılık sızısı kimisinde de derinden bir bıçak yarasıdır.doğduğu günden beri onun alın yazısı kimisinde de utançtan suçtan yüz karasıdır.
Bir çocuğun bir masala kandığı gibi!!!.gülüm senin gözlerine kanmışım!!!! güneşin yeryüzünü yaktığı gibi!!!! gülüm senin gözlerine yanmışım!!!! gel yağmur ol gözlerimi ıslandır!!!! başımı dizlerine yaslandır!!! delirmişim sende beni uslandır...
Neden sonra farkına varıyorsun etrafındaki işsizliğin arkadaşmış, dostmuş,ne arıyorsun ,adresi bellimi vefasızlığın...
İnsan ya hayrandır sana ya düşman , ya hiç yokmuş gibi unutulursun yada bir dakika bile çıkmazsın akıldan...
Kalbim etten bir organ sadece kalbim yüreğim olur sen gelince...
Kör olup görmeseydim seni tas olup sevmeseydim seni sevgi gönülden gelen bir duygudur zorlayamam seni beni sev diye fakat her sevgi aşk değildir inan arkadaşça sevsen razıyım yine...
Nasıl uzaktaki yıldız parlar geliyorsa insana uzakta olduğun için tutkunum sana hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olsan da vurgunum ben sana...
Gitmez..gözleri öylece parlar yıldızlarda!!! Sinmiştir kokusu saçlarının. Her sabah gözlerini onunla açar,her gece onunla kaparsın... Unutulmaz..unutamazsın ...
Benim değil,senin istediğin olacak,çünkü senin istediğin benim senin için istediğim şeydir..sende öteki insanlar gibi yoluna git ve yeryüzünde mutlu ol..bir tanem...
Seni günde bir kez düşünüyorum. O da 24 saatimi alıyor...
Aşk,kalbimin saygısız misafiridir.sormadan gelir, sormadan gider...
Ağlamak sesli bir kahkaha gibi duvarlarına vuran bir inlemedir.tek fark,duvarların arkasında kimse olmasın istersin. duygularında yankı yapmasını dilersin...
Sevgi bir yerlere çok hızlı koşmaktır, durmak ise imkansız gibidir. Durmaktan daha çok acı vereceğini bile bile sürüklenmeyi tercih edersin!...
Seyretmek seni uzaklardan, sakınmışım kendimden, sabıkalı sevgimden, ölesiye sevdim ben, mağlûp oldum gözlerine, bile bile...
Sana yüklediğim anlamları senmişsin gibi düşünme! Aldanırsın. sen o anlamlarla sadece bende varsın...
Ani yazmak..anılarda kalmak kadar acı..... Bir küçük kağıt parçası ve birkaç damla gözyaşı..... Yıllar sonra yada bugün hiç fark etmez.... Her daim çınlatır anıların kulaklarını...
Sen "içerideyken" ben "dışarıda" seni bekleyeceğim,karanlıkta şırıl şırıl akan bir suyun gölgesi gibi.....suratından akan saflık derinlik olacak belki de görünmeyen içimde...
Ayrılıklar seni umutsuzluğa düşürmesin.bir daha buluşmak için bir elveda gereklidir. Ve bir daha buluşmak,dakikalar yada ömürler sonra dost olanlar için kaçınılmazdır...
Bir tebessüm eksiktir melek yüzünde, önünü göremezsin sisli hüzünde, neden bu mutluluklar durmaz sözünde, seni de beni de ayrı koyarlar...
On güneşi yan yana koysam; bir çember yapsam. On çemberi üst üste koysam; bir çubuk yapsam. Ortasına da seni koysam; bin defa yansan da canlansan: bana yaptıkların için cehennemde çekeceklerine denk olmazdı...
Tenimi süremedim ben al yanaklarına, busemi konduramadım bal dudaklarına, gamzelim, gülüver bana, al canim sana feda, sevdalıyım ben sana sevdalı...
Yıldızlar hatırlattı gözlerini......ama inan hiçbir zaman gözlerin kadar güzel bakmadılar...... Rüzgarlar getirdi saçlarının kokusunu..... Ama inan saçların gibi hiç kokmadılar...
Anılar iğneler her gece yüreğini...olmayacağını bile bile dilersin eski günleri. Ama sende bilirsin şuan geçen saniyenin bile bir daha geri dönmeyeceğini...
Bu şehir İstanbul dur ki adama yârini unutturur; sende o kadar güzel seslisin ki bana yarini unutturdun...
Gözleri uzaklıklar değil bazen de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır yüreğin acıması ise gözlerin görememesidir...
Gece yalnızdı ona bakan sadece yıldızlardı...onu izleyen ve onu isteyen... Bu yüzden sevgi doğdu. Yıldızlarla gece sessizce buluştu. Ve sonunda Aşk bulundu... Olundu...
Mutluluk öyle bir parfümdür ki kendi üzerinize sıkarken başkalarına da sıçramasına engel olamazsınız...
Yağmurun toprağa olan aşkına çiçeğin güneşe bakışına denizin dalgaya sarılışına sevgimizi anlatmak isterdim dünyaya...
Sevgi yüksek tepelerde açan bir çiçektir önemli olan ona ulaşmak değil onu ömür boyu yaşatmaktır...
Ayrılık küçük aşkları yok eder, büyükleri ise daha da yüceltir; tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gibi...
İnsanı taş yada kırık kalpli yapan bu dünyadan gidiyorum, beni nereye gömerlerse gömsünler...
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin..
İnsan gitmesi gereken yere yüreğiyle beraber gitmelidir. Yoksa gittiği yerde barınamaz
Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!!!!
Seni seviyorum diyebiliyorsam bu sende bütün insanlığı bir anlamda bütün canlı olan her şeyi ve yine sende kendimi seviyorum demektir.
Sevmek saçak altına sığınan göçmen kusun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir.
Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir
Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim
Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla.ve unutma ki hayat karşıladığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...
Sen bir güneşsin ekvatorda, bense kutuplarda bir yıldız.Asla birleşemeyecek iki şeydi varlığımız
Aşkı reddetmek,güneşin batışını görmekten üzüntü duyduğun için doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer.
Yasamak Gecenin Tüm Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Güneşi Çizebilmektir YASAMAK DIRENMEKTIR
Sen benimdin,rüyanın görkemiyle doldum.Ben uykuda sultandım,Uyanınca hiç oldum...
Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla.ve unutma ki hayat karşıladığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...
Bir silahım olsaydı, bir silahım..Yoksulluğu şakağından,Kaybetmeyi kalbinden,Ve sensizliği alnın tam ortasından vururdum.
Bana unut dediler unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri.
Dudakların gibi sıcaktı..kahveyi bıraktım.. Dumanında hayalin vardı..sigarayı bıraktım.... Rüyalarımda sen vardın , uyumayı unuttum bir seni unutamadım
Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok... Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya
Bir kelimenin yanına bir kelime gelince bir sesin yanına bir ses gelince bir insanın yanına bir insan gelince büyürler büyürler ölümden önce
Bir masal kuşu konarsa düşlerine,düşlerin hükmederse yüreğine düşersen sahra çöllerine aradığını bulamazsın sevda çemberinde
Yedi yıldır hasret kaldım bir yudum sevdaya,derler yedi aşkın uğurlu sayısı artık aç su gönlüme sevda çiçeği
Ama coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yasamdan tüm mutlu yarınlar seninle olsun sevgilerin güzeli ile yoğrul doğum günün kutlu olsun
Bahçelerde şeftali kayısı yedi aşkın uğurlu sayısı yedi yıldır hasret kaldım sevdaya yeter artık yalvardığım mevlaya
Ben seni seçtim sen benim için yalan dünyadaki tek gerçeksin | |