Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Britney'in yaşı 26 mı 56 mı?
Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink) Alt 23-08-2007, 17:55
^^SuLuBoYa^^
Banned

^^SuLuBoYa^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suyla yaklaşma!!

Rep gücü: 0
Rep derecesi: ^^SuLuBoYa^^ Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Alıntı:
İnsanların suçlayabileceği bir basun mensubunun olması ne güzel.İnsanın adı çıkcağına canı çıksın derler ya aynen öyle.

Plajda sanatçıların selülitli fotoğrafları çekilir,ama aslında sanatçının selüliti yoktur bu tamamen basının ışık açısını ters ayarlamasının sonucudur.Yine birçok sanatçı farklı mekanlarda farklı farklı insanlarla el ele göz göze yakalanır ama yine suçlu basın mensubudur çünkü bir sanatçının özel hayatına müdahale etmiştir.Aslında onlarında istedikleri budur.Baktılarki kasetleri,dergileri satmıyor bu defa yaptıkları popülarizm hareketlerle gündeme gelirler.Sonrada reklam olsun diye medyayı hakaret yağmuruna tutarlar...Bizde saf gibi onlara inanıp,onları dinlemeye devam ederiz..

Benim ne demek istediğimi anlamamışsın sanırım. Ben bu fotoğrafın bir magazin aldatmacası olduğunu söylemedim. Demek istediğim gıdısı olan birisinin 56 yaşında gösterdiğini yazmalarının bir abartma olduğu.

Magazin haberlerinde asıl kuraldır, her zaman abartmalısın. Elinde haber olduğu zaman abartmadan sükse yapamazsın.

Sahilde bir mankeni görürler, senin güneşlenmenden pek farkı olmayan bir şekilde güneşlenir, ama haber şu şekilde olur:

" X şarkıcısı sahilde verdiği frikiklerle gündeme oturdu. "

Ya ben tatile çıktığımda onun gibi güneşlenen yüzlerce bayan görüyorum ama hiçbiri benim için gündemlik haber değil. Sence haberse orasını bilemem.

Abartmak budur işte..

Bana kalırsa Britney en fazla 40 yaşında gösteriyordur şu haliyle.. Veya magazinci gözüyle 56..
^^SuLuBoYa^^ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla