Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Hayatımın Kararında Yanımda Olmanızı İstiyorum
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 01-09-2007, 10:18
Hayâ
İşi kavrayan 2de1'ci

Hayâ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SoN_BaHar

Rep gücü: 11
Rep derecesi: Hayâ Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaHayâ Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaHayâ Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaHayâ Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

Wink Hayatımın Kararında Yanımda Olmanızı İstiyorum

Allah ın Rahmeti Bereketi İnayeti Tüm İnanan Kardeşlerimin Üzerine Olsun.

Allah ın Adıyla Bismillahirrahmanirrahim

Farkındasınızdır ki paylaştığım bütün konuların temelinde ŞİİR vardır. Size özel sunacağım bu itiraf hayatımın kararına bir adım atmakla beraber aynı mutluluğu yaşamak istediğimdendir
2003 yılında başlayan bu aşk 2007 yılına kadar çok değişti. Bir çok yazılar yazdım, gerek uzun çalışmalarımla gerekse, kısacık sözlerimle bir çok yol kat ettim. Bu zaman sürecinde, sadece yazılarla, satırlarla ve şiirlerimle ilgileniyordum. Beni rakip görüp daha iyi çalışan arkadaşlarımı da satırların arasından kafamı kaldırdığımda gördüm. Ve etrafımda aldığım güzel tepkiler, eleştiriler hayatımın en güzel tecrübeleri olarak kayıt defterime geçirdim. Şunları fark ettim, kısa bir süre içerisinde kimsenin ummadığı büyük adımlar atarak kendimi geliştirdim… Aldığım kalem manâ kazanmıştı ve kalem olmaktan çıkmış, maneviyata yol almıştık kağıtlar denizinde… Yazıyordum her bir şiirin başında duyduğum o esrarengiz heyecan ile. Ben yazdıkça sayfalar geliyordu ardı ardına. Geçmişini inkâr eden, geleceğe yürümesini bilemez. Şiirler yazmayı değil, söz yazmasını dahi pek sevmezdim. Elhamdulillah, 2003 yılında çok şeyler değiştirdi beni. Beni etkileyen en büyük hadiselerden iki tanesini açıklayayım. Rahmetli, NUSRET ÖZCAN (Allah Rahmetini Onun üzerinden Esirgemesin) ‘ın Leyla ile Mecnun kitabını okuduğumda kalemimin de nasibine bir Leyla ve bir Mecnun düştü elbet. Sonra HULUSİ ÜSTÜN (Allah başarılarının devamını getirsin) ‘ün CANLAR adlı kitabı beni etkileyen olmuştu. Tabi yıllar geçerken bana çok şey kaybettirmiş aynı zamanda da çok şey kazandırmıştı. Örneğin, yazı ile hitap edebiliyordum insanlara. Yazmak; sizce içinizdekini kayıta geçirmekten daha mükemmel bir duygu var mıydı kendinizi anlatmak için. Ve binlerce kişiye ulaştım. Gerek isteyerek, gerekse istemeyerek. Ve yazdıklarım sebebiyle kötü olaylar da başıma geldi. Hatta yazmaktan bile vazgeçmiştim ki üstadlarımdan ÖNDER ve MURAD abim hayır dedi. Yazılarımın çalınarak yayınlandığını internet ortamında görmek beni üzdü. Ama Sayın Leyl (HACI) ablamın bana verdiği güzellikler ve öğrettikleri karşısında yılmadım, yıkılmadım ve yazmaya devam ettim. Üstadlarım diyordu, özü sende olduktan sonra söz onlarda olsun bir şey fark etmez... Haklıydılar ve hakkımı ahirette almayı düşündüm.
Son yıllarda hayallerimden birisini konu olarak seçmiştim büyüklerimle. Ve konunun özüne geleyim, gerekli yerlerden izin verildikten sonra inşAllah kitabımı sizlere de ulaştırmaya çalışacağım.

Bu haber beni ne kadar mutlu ettiyse sizi de mutlu edeceğine inandım. Ve ilan ediyorum, YAZMAKTAN ALLAH İÇİN VAZ GEÇMEYECEĞİM!...

Kısacık Bir İpucu Vereyim Kitabımın Adını Şu An “ A’râf ’ ta Bir (Gül) ” olarak isimlendirdik. İnşAllah hayırlı olmasını dua ile isterim. Ve sizin de yardımınıza ihtiyacım var. Sadece Dua İstiyorum Sizden…

Dua edin inşAllah ki Binlerce Kişiye Ulaşabileyim…
Bana katkıları büyük olan üstadlarımı dua ile selamlıyorum :

LeyL-HanCeR-Meçhul Kaptan-Zınâr-Sonsofhagar-Kerem Misali-Selman T.-Zümrüd-ü Anka-& Adını sadece satırlarda sır tuttuğum gönlümün emanetçisi

Allah a emanet olunuz

Saygılarımla.

VesseLam
Hayâ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Hayâ için teşekkür edenler 19 kişi.
BlackrosE (04-09-2007), BurcuUu_ (03-09-2007), eLFiDa (01-09-2007), eLyA (03-09-2007), FoRuM_MeLeGi (03-09-2007), KaaN (03-09-2007), KãRdé£éN (27-09-2007), Kr㣠(05-09-2007), mavixanka (05-09-2007), merveli (27-09-2007), Notheart (03-09-2007), Saripapatya (02-09-2007), shaMarıq (08-09-2007), sonsofhagar (27-09-2007), sweet_ (01-09-2007), zuzu (03-09-2007), ^^CeM^^ (03-09-2007), ^^SuLuBoYa^^ (03-09-2007), _P!nK_ (02-09-2007)