Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - 4. Hafta "V.Manisaspor 2 - Galatasaray 2"
Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink) Alt 05-09-2007, 01:06
serDaRslan
Çalışkan 2de1'ci

serDaRslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

>>>ÇıKIş yOk<<<

Rep gücü: 5
Rep derecesi: serDaRslan Biraz daha dikkatli olaması gereken bir üye

Alıntı:
hazell isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Hiçbir futbolcuyu tek bir maçla eleştirmedim bu güne kadar eleştirmemde.Servete artık fenerbahçe yaması olarak bakmaktan vazgeçin.O attık bir GALATASARAYLI.Her futbolcu zaman zaman hatalar yapabiliyor,buna ümit karan da dahil,hakan şükürde.Bİr zamanlar sahayı coşturan arda bile yeri geliyor hatalar yapabiliyor.Servet manisa maçında hata yapmış olabilir.Bu onun bilerek yaptığını göstermez.Eğer galatasaray'da top koşturuyorsa servet yine kendi kariyeri için futbol oynuyor...
Galatasaraylı olmak başarı demek değil bir duruş demektir...biz hakan şükür gibilerle bu takımı sevdik formasını satan tanju çolaklarla değil...hatırlanacak olan hakan şükürdür metin oktaydır...onlar kraldır ama gol attıkları için değil.bu renklere gönül verdikleri için.adi takımlar her dönem şerefi parayla satın almaya çalışmışlardır.ama buna sadece tanju çolak gibiler kanar.demek istediğim şu kimse bana fener için ter dökmüş birini sevmem gerektiğini söylemesin.benim galatasaraylılık bakış açım budur.asıl konuya gelince servet fenerden neden gönderildi sanıyosun.shevcenko ile olan muhteşem birlikteliklerinin videoları hala elimde.hata onun soyadı.tabi ki oynayacak.o kadar para alıyo.ama onun ne arda kadar ne de kral kadar kredisi var...zaten onları karşılaştırıp örnek vermen bile yanlış...
serDaRslan Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla