Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Gurbette Ezan
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink) Alt 05-09-2007, 20:52
CoCoStar
Bölüm Moderatörü

CoCoStar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

..SerCanım..

Rep gücü: 34
Rep derecesi: CoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyorCoCoStar Savunun Deli Gibi İlerliyor

Okurken tüüLerim diken diken oLdu..
ben aLmanyada dogudum büyüdüm, haLende aLmanyada ya$iyoruz..Türkiyeye geLince Ezani duyunca, bir tuaf oLur icimiz, biR ba$ka dinLeriz..icimizde ifade edemedigimiz bir $eyLer oLu$ur..bazende gözLerimiz doLar, onLar ifade eder hiSsettikLerimizi...

Ramazani Türkiyede hic gecirmedim..Sadece TV'den takip ediyorus i$te zmn buLdukca..cok özeniyorum..gidenLer anLatir, cok ba$ka burayLa asLa kiyaskLanamaz diye..
Ama bizlerde kendi capimizda, dostLarimizLa, kom$ularimizLa bi$iLer yapmaya caLi$iyoruz..

Gurbetin garip çocukları bizler, İlâhî Mesajları gerektiği şekilde gönüllerimizde duyar ve ruhumuzda temsil keyfiyetini tutturabilirsek eğer, minareler gibi dimdik, dosdoğru insanlar olarak vazifemizi bihakkın yerine getirmiş oluruz. Varsın o zaman kulaklarımız minarelerin o hoş nağmesini duymasın!

Cok güzeL soyLenmi$ burda...

yüregine sagLik...bizLerLe payLa$tigin icin cok t$kLerr

Dip NoT: Hergün her vakit Ezan'i duyabiLme $anSina sahib oLanLar, Ezanin kiymetini biLSinLer ...
CoCoStar Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla