#4 (permalink)
05-09-2007, 20:52
|
Bölüm Moderatörü ..SerCanım..
Kayıt: 07.08.2006 Yaş: 22 Mesajlar: 2.550 Rep gücü: 34 |  | |  | | | Okurken tüüLerim diken diken oLdu..
ben aLmanyada dogudum büyüdüm, haLende aLmanyada ya$iyoruz..Türkiyeye geLince Ezani duyunca, bir tuaf oLur icimiz, biR ba$ka dinLeriz..icimizde ifade edemedigimiz bir $eyLer oLu$ur..bazende gözLerimiz doLar, onLar ifade eder hiSsettikLerimizi...
Ramazani Türkiyede hic gecirmedim..Sadece TV'den takip ediyorus i$te zmn buLdukca..cok özeniyorum..gidenLer anLatir, cok ba$ka burayLa asLa kiyaskLanamaz diye..
Ama bizlerde kendi capimizda, dostLarimizLa, kom$ularimizLa bi$iLer yapmaya caLi$iyoruz.. Gurbetin garip çocukları bizler, İlâhî Mesajları gerektiği şekilde gönüllerimizde duyar ve ruhumuzda temsil keyfiyetini tutturabilirsek eğer, minareler gibi dimdik, dosdoğru insanlar olarak vazifemizi bihakkın yerine getirmiş oluruz. Varsın o zaman kulaklarımız minarelerin o hoş nağmesini duymasın! Cok güzeL soyLenmi$ burda...
yüregine sagLik...bizLerLe payLa$tigin icin cok t$kLerr 
Dip NoT: Hergün her vakit Ezan'i duyabiLme $anSina sahib oLanLar, Ezanin kiymetini biLSinLer ... | |  | |  | |
| |