#1 (permalink)
09-09-2007, 12:47
|
~ кıвяıѕℓıм ~ || NefeSimSin ||
Kayıt: 02.06.2007 Mesajlar: 9.165 Rep gücü: 41 | Bu Son GidiŞim.!!  | |  | | | Bu senden son gidişim..Bu sefer bir daha dönmemek üzere gidiyorum..yüreğimi de götürüyorum yanımda.Her gidişimde sende unutmuşum onu…beklide ben giderken yüreğim sende kaldığı için her defasında yine sana dönüyordum!Ama şunu bil ki be defa tam gidiyorum,dedim ya yüreğimi de yanıma alıyorum.Zaten bunca zaman sahipsiz kalmış hor kullanılmış yüreğim.Oysa sana emanet etmiştim,tamamıyla sana vermiştim yüreğimi meğer sen kıymetini hiç bilememişsin!Ve kendi yüreğini bırakıyorum sana..al hoyratca harca yüreğini yalan aşklarla ben yokum artık !! Bunca zaman benim sanmıştım yüreğini ama hiç benim olmamış ne yazık ki.Sen benim yüreğimi paramparça etmişsinde senin yüreğinde bir çizik bile yok…!Ne çok değer vermişim sana!!Hayatımdaki bütün her şey değerini yitirmiş senin değerin çoğalırken..her şeyin değerini sana eklemişim..hayat değersiz kalmış ve sen benim hayatım olmuşsun..Ben hayatı sen yaparken sende ”ben” diye bir şey yokmuş bile..Ben senin hayatına hiç girememişim..Şimdi görüyorum ben sende çok değersizmişim..Şimdi ben gidiyorum ne yüreğini nede seni yanıma almadan..!Boşuna ağırlık oluyorsunuz bedenime..Zaten ben taşıdım sizi bunca zaman ağır geldiniz artık bedenime..Yorulmuşum..!Hatıraları,anıları da almıyorum..Değersizce söylenen iki kelime,sevgisizce bakan gözler,oyunlarla kurulmuş bir aşk,yalanlarla dolu bir kalp istemiyorum hayatımda.Hayat dedim de artık hayat sen değilsin!!Değerini çaldığım,değerini boşa harcattığın hayatıma geri veriyorum değerini..hem de faiziyle ödüyorum sen değersiz kalıyorsun artık..!Yüreğimde arama bundan sonra o eski yerini zamanında yüreğine sığdıramadın sen beni..eğer sen değersiz bırakmasaydın beni değersizleşmezdin gözümde..!sen seçimini yapmışsın ben geç fark etmişim..Her seçim bir vazgeçiştir sen benden çoktan vazgeçmişsin..! Bu gidişim,bu vazgeçişim sana koymaz biliyorum..Ben senden vazgeçsem ne olur ki sen beni sevmedikten sonra..Ben seni bırakıp gitsem ne değişir ki senin için..?Sende ufacık bir yerim,bir değerim yokken seni unutmuş olmam sana dokunurmuki?Dokunmaz biliyorum varlığımın senin için bir değeri yokken yokluğum neyi eksiltebilirki?Ben artık bunları biliyorum..O yüzden gidişimle yıkılmış adam rolü yapma bana..!!Her zamanki gibi üste çıkmaya çalışma sakın..Artık karşındaki eski ben değilim..Bu sefer karşında yalanlara gözü doymuş bir kalp var..Ve inan ki bu kalpte senin yerin yok!Sana verdiğim değerde kaybolmuşsun sen umarım kendini bulursun!sen değersiz hayatının sahnesinde devam et oyunlarına..Ben verdiğim değeri ve yüreğimi alıp geldiğim gibi gidiyorum..!Bu sana son elveda,bu sana son bakış yokum artık ben sende yokluğuma alış..!!!Çünkü bu sefer dönmemek üzere gidiyorum ..ne sevgi nede nefret barındırmıyorum yüreğimde..Bu sefer çığlıklarla değil sessiz gidiyorum..sönmüş bir yangının küllerini savurarak gidiyorum..gözlerimdeki dünden kalan bir iki resmide sana bırakıyorum…istemiyorum senden geri kalanları..geçmişi silip geleceğime gidiyorum..yüreğimi sevgilere kapatarak sevilmelere gidiyorum..!!Geç olsa da anladım beni sevmediğini,anladım bana hiç değer vermediğini..Şimdi biliyorum senin ilk ve son aşkın olmadığımı sıradan biri olduğumu..artık sende benim için sıradan birisin.Adını duyduğumda kalp atışlarım hızlanmayacak,senle geçtiğimiz yerlerden geçerken gözlerim dolmayacak..Bırakıyorum seni ve tüm yaşadıklarımızı geride..Oysa gitmemek üzere gelmiştim bu defa..Ama sen benim için hiç kalıcı olmamışsın..içimi kanata kanata yaralarımı sara sara gidiyorum.Gözüm arkada kalmayacak.Çünkü biliyorum geride bekleyenim yok..Bir ben varım artık kendi hayatımda…Yeni sevdalara kapılarını kapattığım yüreğimi alıp gidiyorum uzaklara..Dönmemek üzere gidiyorum artık..Bir ben bir de yüreğim.. aLıntıdır.. | |  | |  | |
| |