Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - 17 Ağustos Depreminde Esrarengiz Olaylar
Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink) Alt 14-09-2007, 17:21
adLer
Kendini aşan 2de1'ci

adLer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

!..363..!

Rep gücü: 15
Rep derecesi: adLer Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaadLer Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaadLer Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

Alıntı:
SweetWitch isimli üyeden alıntı Mesajı göster

OLAY-4 Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.

şu iki olayı kendi qözlerimle qördüm. 4. olay Ateş topu yükseldiqine $öyle tanık oldum sallantıdan önceki qümbür qümbür sesleriyle aniden elektrikler qittiqinde odamı çok farklı ı$ıklar kaplamı$tı ve ben cam kenarındaydım.

5. olayda yıldızlar çok yakın qibi , canlı renkte ve baktıqında o qün birsürü yıldız aynı anda kayıyodu. Allah'ım bir daha ya$atmasın. (Amin)

O depremi Gölück'te yaşamış biri olarak bende katılırım bunlara....Etraf birden ışıldamaya başlamıstı..tabi insan net olarak ne oldugunu goremiyor o anki can havli ile...

5. olaya gelince...o gece sahilden 2bucuk gibi döndük...gercektende cokkk fazla sayıda yılıdız vardı...Sanki yeryuzune cok yakındılar...

Bide eklemek istedigim bişi var...Cocuktum o zaman 7. sınıfa gecmiştim...Boncuklu tabanca vardı..Annemlerle bide komşularla sahildeyiz...bide arkadas var ondada o boncuklu tabancalardan vardı...kıyıya geldigimizde balıklar sanki sudan cıkmak isto gibi sıcrıyorlardı...

Depremden sonra kıyıda bulunan ölü balıkların hepsinde neden olarak yuksek derecede sıcaklık gösterilmişti

adLer Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla