Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Kalbİmİn Derİnlİklerİnden GeÇtİn Sen
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 15-09-2007, 20:52
BlackrosE
SiyaHfaM"üL HüsN"i GüL

BlackrosE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

♠Listening To RockMusic♠

Rep gücü: 29
Rep derecesi: BlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır GeliyorBlackrosE Bangır Bangır Geliyor

Wink Kalbİmİn Derİnlİklerİnden GeÇtİn Sen

Belki şimdi aşk sözcükleri dökülmeli dilimden. Her harf seni haykırmalı çıkan kalemimden. Her biri sana anlam yüklemeli, seni taşımalı bazıları eskimiş kelimelerimden. Ama olmuyor işte yapamıyorum. Hayalin yapışmışken gözlerime, seni sana anlatamıyorum. Korkuyorum sadece, ya gidince eskisi gibi olmaz değişirsen, hayalimdeki sen olmazsan diye.

Ne yaparım ben? Her gecede sana susayan kalbimi nasıl sustururum? Nasıl vazgeç derim ve sen gidince ardından nasıl bakabilirim?

Korkuyorum ve gözlerimdeki korkuyu belli etmemeye çalışıyorum sana. Sanki umursamıyormuş gibi davranıyorum ama ben sensiz rest çektim dünyaya. Sensiz yaşayamam ne bir sene ne bir saniye. Ya kaderim çizilmişse önceden ya sen yoksan içinde.

Ne yaparım ben? Nasıl bakarım aynaya? Nasıl konuşurum tüm kalbimle bağlandığım hayalinle?
Bunları düşünüyorum hep. Gözlerimden korku geçerken belli etmiyorum sana ve hep aynı sözcük dilimde bilme diye “Kimin umurunda!”. Benim umurumda aslında. Gitmeliysen git ama ne olursun beni unutma…

Eğer unutacaksan da acı çektirme bana. Bir çırpıda söyle u s a n d ı r m a …
Peşinden koşturup, hayalinle yaşatıp b ı k t ı r m a …

Hemen söyle ve bitsin. Gitmeliysen gitmelisin … Sende “gitme!” dememelisin, gerekirse onu en derine gömmelisin kalbim. Sessizce defnetmelisin yapışmış kalbini söküp atıp üstünden. Ki gece bile bilmesin.

Ben tüm bunları düşünürken senin kalbini solduruyorum. Hayaline öyle bir alışmışım ki onunla yaşıyorum. Bütün her şeyi unuttum senin aleyhine her şeyi yalanlıyorum. Sen konutluğunda her şeyi susturuyorum. Bilmiyorsun ben her doğan güne seninle uyanıyorum. Sen bilmiyorsun, seninle büyüyorum. Ve içimdeki sevgin büyüdükçe büyüyor, seni özlüyorum. Hayalinle doğmadım belki ama hayalinle
ö l ü y o r u m …

“ Son yıldızda kaydı son umutlar için,
Gözlerim kapalı ama ağlıyorum,
İçime akıyor göz yaşlarım, gözüme geliyor gözlerin,
Kalbim atıyor ama nafile bu telaşları,
Son yolcusunu erken uğurladı,
En acı yerinden koptun sen bu yüreğin …”

Durmuş bir saat gibiyim şimdi.24 saatte bir aynı noktaya vuruyorum.
çıkmazım oldun hep ve seni soruyorum akıp giden zamana.
Koşmaya kaçmaya çalışıyorum senden, ama olmuyor.
Kıpırdadıkça daha çok batıyorum sevgine.
Elimden tutup kimse çekmiyor ve kayboluyorum, aşk sarhoşuydum önceleri, şimdi aşkın mayhoşluğu ile kavruluyorum.
Kesilene kadar yüzüyorum sevginin denizinde.
Ama göremeyince kalbini bırakıyorum kendimi.
Batıyorum tıpkı bir taş gibi.
Duygusuz, ruhsuz, soğuk bir beden oluveriyorum ve söküp atıyorum yaralı kalbimi.
Artık “gitme! Kal!” desem de yok bir faydası biliyorum. İşte bu yüzden ismi bilinmeyen bir yerlere gidiyorum. İsmini isimsiz duvarlara yazıyorum ve seni son kez s e v i y o r u m . . .

Made İn Blackrose

Konu BlackrosE tarafından (25-07-2008 Saat 04:41 ) değiştirilmiştir..
BlackrosE Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
BlackrosE için teşekkür edenler 12 kişi.
anibus_rocker (15-09-2007), BuRcu (28-09-2007), BurcuUu_ (15-09-2007), KãRdé£éN (15-09-2007), NightBlue (26-07-2008), Notheart (15-09-2007), One (15-09-2007), Ruhsar (16-09-2007), SeVDaNıN_ReNGl (28-09-2007), sweet_ (21-09-2007), uvey_duygulu_vampir (25-07-2008), __ n i L i m __ (15-09-2007)