#1 (permalink)
17-09-2007, 15:09
|
İşi kavrayan 2de1'ci ...:::!!!BRÜTÜS'M!!!:::...
Kayıt: 17.05.2007 Yaş: 14 Mesajlar: 1.191 Rep gücü: 14 | Erkekler Hamİle Kalirsaaa  | |  | | | #trafikte hamilelere yol verilirdi... #HAmile erkekler için özel banklar olurdu. Hiçbir bayan bu banklara oturamazdı. #işyerlerinde doğum izni 3 aya çıkartılırdı. #Etrafta karılarına "biliyodum!sen beni hiçsevmedin" diyerek zırlayan bıyıklı amcalar olurdu. #Bütün erkekler Arnold'un filmini izleyerek ağlardı. #Kocasının hamile olduğunu öğrenen çoğu kadın intihar etme girişiminde bulunurdu. #Hamile kadınların aksine hamile erkekler olayı abartıp hamilelere özel otobüs yaptırırdı... #Doğumhanelerde,doğum sırasında erkeklere nerede olduğunu unutturacak güzellikte, sarışın, mini etekli hemşireler olurdu. #Hiçbir erkek o kadargüçlükle doğurduğu bebeklerini kimseye elletmez, göstermez, sevdirmezdi... #Hiçbir gece çocuk uyandığında erkekler kalkmazdı. "ben doğurdum sen bak" felsefesi üstün gelirdi. #Bütün oyuncaklar silah, tank gibi şeyler olurdu. Merak etmeyin kızları da düşündük, dişi ROBOCOP bebekler... SONUÇ:KENDİLERİNE BENZETTİKLERİ BİR SÜRÜ BİREY ETRAFTA. KADINLAR AYAKLANDI... ÇOCUKLAR İSYANDA........ aman aman doğanın dengesini bozmayalım. düşünmesi bile kötü.. | |  | |  | |
| |