Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Bu Hikaye Senin İçin..!!
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink) Alt 18-10-2007, 18:32
Ruhsar
σzℓємιмѕιη

Ruhsar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şeqeyimsin Bi BiBitanemsin

Rep gücü: 38
Rep derecesi: Ruhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Hadi gel, hayatı anlayalım ve anlatalım." dedin. Çok konuştuk bu konuda, çok... Hem her duygunun tarifini almak istedin hem de hepsi hakkında, bildiğin ne varsa bana vermek. Seninle konuştukça, kendime dair son derece basit ama yine de hiç üzerinde durmadığım bir şeyler olduğunu görmek beni nasıl da şaşırtıyordu.
'Acı' konusunda çok konakladık...

Kanattıkça beni böyle acı
Ve sohbetler yetmeyince nefes almaya
Ağlardım
Yaralarımdan şiir yapardım

Acı bir annedir, durmadan hüzün doğuran. Ahh, ben o hüzünlerle boğuşmak, azıcık nefes alabilmek için kaç kitap okudum, kaç film izledim, kaç hayat belledim, bir bilseniz.

Yooo! Dostlarıma haksızlık edemem şimdi. Turuncuya boyalı güney akşamlarından, fesleğen kokulu batı ikindilerinden, kuzeyin gri sabahlarına kadar kaç sohbet vardır yüreğimde daima saklayacağım. Ahh, benim kelimelerle beyinlerinde tepindiğim dostlarım... Nasıl da isterlerdi gözlerimden yanaklarıma dökemediğim gülüşleri görmeyi. Bence, dostlar daima 'gülmek' ve 'gülümsemek' arasındaki farkı bilirler, bu nedenle onlara arkadaş değil de 'dost' deriz zaten. Her sohbette yüreğimi yatırıp masaya, son derece dikkatli ve zarif hareketlerle, acı ve hüzün doğuran parçalarıma ulaşır, üzerini örterlerdi. İyi hissederdim bir süre. Apartmanların üzerinde uçuşan martıları fark ederdim en azından. Ancak sonra yine hüzün... Yüzsüz hüzün...

Ruhsar Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla