Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Geceler Kara Tren
Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink) Alt 26-10-2007, 23:25
!NC!PéR!S!
Kendini aşan 2de1'ci

!NC!PéR!S! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bLackpearL

Rep gücü: 24
Rep derecesi: !NC!PéR!S! Daha Yolun Başında!NC!PéR!S! Daha Yolun Başında

Boşver...

Üzerine daha bir kelime yazmadan birazdan buruşturup atacağını bildiğin beyaz bir kağıt duruyordur önünde,

Elinde ise çocukluktan kalma bir alışkanlıkla arkasını kemirdiğin kara bir kalem. Kara, kapkara, tıpkı içinde bulunduğun oda gibi...

Bıçak gibi bir gidişti

Arkanı döndüğünde

Sallanmadı sardunyalarımın yaprakları

Kesin ve net

Sadece bitti...

Bir ağırlık çöker üzerine, bulunduğun yere sığamazsın. Görünürde hiçbir neden yoktur ortada. Boğazına sarılanın kim, içini daraltanın ne olduğunu bilemezsin. Ama bildiklerin de vardır elbette; yalnızsındır, için daralıyordur, yüreğin burkuluyor ve savunmasızsındır...

Bekledim

Bekleyişler içinde

Kayboluşumu seyrettim

Seni sevmek

Yeniden var olmaktı

Ben sensizlikte zamana yenildim...

Hiçbir sesin anlamı yoktur. Çalan telefonlara aldırmazsın. Konuşmak bir eziyettir ve derdini anlatmanınsa hiçbir ama hiçbir anlamı yoktur. Bakışların boştur. Kendine bile katlanacak durumda değilsindir. Hiçbir şeyin o anda seni mutlu edeceğine inanmıyorsundur...

Güneş

İnat etmiş bir kere

Doğamamak için

Doğmayacak işte...

İlahi bir güç, hayatında değer verdiğin her kavramın içi boşaltılmıştır sanki. Yaşadığın kente de, o kentte yaşayan dostlarının da, yakınlarının da yabancılaştığını düşünürsün. Hiçbir şey gözetmeden, hiçbir şey beklemeden açtığın, hançerleşmiş yüreğinin kabuk tutmuş yarası da, o yürekte duyduğun sızı da önemsizdir o an senin için...

Güneş bu elbette doğacak

Başka suların

Başka kuşların

Kanına karışacak

Sadece zamanını bekliyor...

Hayatımı tam da sorgulama zamanı diye düşünür, bilmem kaçıncı kez ruhunla giriştiğin savaşa hazırlanırsın önce. Ama anında vazgeçersin. Çünkü bir daha böyle bir savaşa girecek ne gücün vardır, ne de savaşta arkanı yaslayacağın yüreğine ve beynine güvenin...

Dünya var oldukça sürecek

Bir masalın kahramanlarıyız biz.

Birbirimizin farkındayız

Ve bu farkındalık

Can yakıyor...

"Neyse ya boşver" dersin. "Boşver"irsin... Kırarsın kalemi, buruşturursun kağıdı, koca bir yudum alırsın zehirden, yaslanırsın arkana ve gülümsersin...

aln!
!NC!PéR!S! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla