Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Seni üzmemek adına
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 30-10-2007, 10:38
Gecem
ηιﻮђt קяเภ¢єรร

Gecem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"G£c£_£$iNTİ$i "

Rep gücü: 41
Rep derecesi: Gecem Rep Yağıyor SankiGecem Rep Yağıyor SankiGecem Rep Yağıyor SankiGecem Rep Yağıyor SankiGecem Rep Yağıyor SankiGecem Rep Yağıyor SankiGecem Rep Yağıyor SankiGecem Rep Yağıyor Sanki

Seni üzmemek adına

Bildiğim bir şeydi senin bir gün benden gideceğin...
Bildiğim bir şey yüzüme söylenince neden şaşırdım ki sanki, neden sustum..
Vakit yakındı, ama ben 1 günün bile hesabını yaparkenbirden avucumdaki senli günleri kaybetmek beni böyle yaptı..
inanamıyordum, çünkü ellerin ellerimdeydi, sanki hiç bırakmayacakmışsın gibi...
Ne garip ki kendimi çok yakın hissettiğim, yanında mutluluğun huzurunu hissettiğim SEN....
İçimdeki sevgimi, sanki başka bir şey kalmamış gibi ''CANIMIN İÇİ'' lafıyla tasvir etmek, belki çok basit, yetersizlik gibi belkide..
ama bu sözün içimdeki anlamı göründüğünden çok büyük anlamları yaşatıyor...
Arzu ve heveslerim bedenime sığmayarak taşıp dışarı fışkırıyorlar ve bir de bakıyorum, İçim bomboş kalmış sensizliğimle.....
Yüreğimi hırpalayan, zedeleyen bu kaybetme korkusu ruhuma kamp kurdu sanki....
Nöbette bekliyor....
Beni bırakma diye haykıran yüreğimin sesini duyamıyor kimse, kimseye anlatamadığım sevdamı, yaşama sevincimi sana sarılıp doymak için çabalasam da doyamıyorum sana...Doyamayacağım sana....
Ve inanıyorum ki seninle yaşadığım, adını şimdilik '' SENLİ GÜNLERİM'' koyduğum bu dönemimi kağıt kalemle değil de, yaşayarak yazdığım en güzel ve tek eserimin, olmazsa olmaz kısmını oluşturuyor...
İşte bu yüzden, bir kaç karalama kağıdını geçmeyen yaşantımın karşısında, senli ömrümü bir sanat eseri olarak tanımlayabilirim..
Ve bana söylediğin, ağzından kaçan Aşkım diye başlayan sözünü bir kez daha duyabilmek için, her gün, yeniden seni seveceğim,,Sevgimi hep taze ve daha canlı yüreğimde tutacağım..sevgimi hiç tozlanmadan yüreğimde, ruhumun her diliminde seninle yaşacağım....
Ahhh keşke anlatabilseydim, keşke sana ne kadar çaresiz..,
ama deli bir fırtına, coşan bir denizi bile küçük düşürecek kadar çok değer verdiğimi anlatabilseydim..Keşke anlatabilseydim diyorum,..
belki de anlatamamak daha iyidir......
Yüreğim haykırırken ben susyorum,
Seni üzmemek adına..
Gecem Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Gecem için teşekkür edenler 4 kişi.
BurcuUu_ (30-10-2007), eLFiDa (30-10-2007), goldengirl (30-10-2007), Sh3yt4n (30-10-2007)