Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Sen Büyütür Müsün Yarınlarımı Benim Yerime?
Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink) Alt 12-11-2007, 22:53
sweet_
мαн_ι яαнşαη

sweet_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

★.HayaL MahsuLü.★

Rep gücü: 50
Rep derecesi: sweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazlasweet_ Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

Sol göğsümdeki ben gibi taşırken varlığını yüreğimde... yaptığı kardan adamı buzdolabında saklamak isteyen küçük bir kızın çocuksu inancı, inadı ve saflığıyla... her okuduğumda bir kez daha kendimle tanıştığım şiirleri, kırmızı kokulu dağ çileklerini, çizgili pijamaları ve hazan Bodrum’unda güneşli deniz kenarlarını sever gibi... gerçek, içten, sebepsiz... sorsalar:Yorumsuz! Seviyorum seni....
Kardan adamın dostluğu güneş çıkana, güneşin dostluğuysa hava kararana kadardı. Büyümek, öğretmişti çocuksu denklemlerin gerçek hayatta geçerli olmayacağını. Bir yenisi, gidenin yerini doldurabiliyordu, kabullenmiştim zor da olsa... Ama sen benim beni terk etmeyen en dostum, yerini başka hiçbir varlığın dolduramadığı tek yalnızlığımsın!
İşte bu yüzden hiçbir sıfat tamlamaya, tanımlamaya yetmedi, yetmiyor seni!
sweet_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla