#1 (permalink)
22-11-2007, 00:51
|
İşi kavrayan 2de1'ci Sırlı Acı Müptelâsı
Kayıt: 01.06.2007 Mesajlar: 2.097 Rep gücü: 16 | Söz Yankıları 1-2-3  | |  | | | Söz Yankısı 1 Bir merhamet daha yağdı... Sen hep ağlardın çocuk Gülemezdin Yaslanacak bir omuz bulamazdın Başını, ellerinin içine sarıp Karanlığa gömülürdün Sen bilememişt/s/in çocuğu, Ağlasa da güleçti o Gülüşü ağlatırdı, Ağlamasına derman bulunmaz İkisini de birbirine katıp Karanlıkta ölünürdü… Adını koyabildin mi Rengi var mıydı Tadabildin mi hiç çocukluğu? Ellerine oyuncak yerine, Kocaman bir dünya koydular mı Ufacık ellerin ısınırdı kömür gözlerinden. Isıtırdı gözlerin... Konuşmazdın Dilsiz misin be çocuk! Diller sessizleşti Ağlama be, ağlama be çocuk Bu defa kurutamaz ıslaklığı, k(g)özünde... Çok mu deştim hayallerini Özür dilerim çocuk, Özür dilerim... Acıyı katık ettim Öyle yutkundum hayallerimi Biber sürdüler dilime Fakat yinede susturamadılar ellerimi… Neden buralardasın çocuk Alıp başını gitseydin ya Yoksa ufacık ellerin, Dayanamaz mı o zemheriye... Sen ki ateşi yakansın, Ağlama be çocuk... Kaçıncı düşüşüm yar'lardan… Ateş ki; yürek yakan Gamkâr değilim, gocunmam Verir dermanını da derdi yaratan Küçücüksün sen daha Nasıl dayanacaksın bunca haksızlığa Dudağında kuruyan cümleciklerin adına, Sen de bize benzeme çocuk! Al başını git... Haksızlık daha körpe Söyledim ya acıyı, Bunca sözün karşısında Dayanacaksa acı Sözüm ona; öl be!.. Dayanmaya çalışma Kırılan sen'den öte olur Közün hala kavrukken Küllerini savurtturma bu diyarlarda Ağlama be çocuk... Git hadi inat etmeden H/iç kolay dökülmez… Adam odur ki; terk-i diyârdan sonra oralarda görünmez Bana git deme, kalemim intihar etmeden… İntihar eden sen olmadan Sızılarımla cevap veriyorum sana Okuttuklarım son anlarımdan Git işte çocuk kalemini de yanına alarak Defterlerimden gönderirim sana Okursun kaybettiğim sokağın adresini Sen de kaybetme kendini Git işte! Madem öyle; İnti/hâr'ım ateşli olur Bana git/me de/me Gidersem eğer, ardımdan gel/me Kalemimi son kez saplarım k/âğıda K'anlar akar son y/azdığımda Bil ki; yürekteki mürekkebi dolduramazsın divite Öyle ki; kendi kendini doldurup bitirir o erite erite Hâlâ mı; G/it işte!.. TuaL & Hayâ VesseLam | |  | |  | |
| |