#2 (permalink)
22-11-2007, 00:56
|
İşi kavrayan 2de1'ci Sırlı Acı Müptelâsı
Kayıt: 01.06.2007 Mesajlar: 2.095 Rep gücü: 16 |  | |  | | | Söz Yankısı 2  Senin gözlerinden de yâr aktı mı be cân! Aktı da yüreğin düştü mü bîcân? Közlere düştüğün zaman Üşüdüğün oldu mu seninde an be ân… Düş/sene be; D/üşüme!.. Gözlerim görmeyi bilmez Rengini koyamadım Yanılgıydı belki Hataydı O öylesineydi Sonrası vardı uzundu... Yaz-ma-sana... Boşalttın heybemi D/olamadım Gömmüştüm yüreğimi en diplere Kaz/ma/sana!.. Toprağın bağrından söktüklerim Aşkımın cesediydi Kokuşmuş onca kefensiz varken Nurundan gözlerimi de aldı... Haydi, sen de acıtsana aşk dedim! Yüreğini satsana! Hayatın adına Son defa ölüme yaşasana... Ölümlülere inat ölüme caka satsana Aşk! Beni de bir kıyıya atsa ya! Göğsüne sevdâyı bahar niyetine Bahar'ı ölüm diye, Taksana… Sona ermiş düşlerimi çekiştirme Sen gittiğinde yas tutmasını bilemedim Yaşayan mı kaldı ardından yaşlanabilsin Gömüldün ve ben de seninle öldüm... Âh ölüm! Çeksene ellerini Közlerimi depreştirme Seni hiç canlı göremedim Göstersene yüzünü Benden başkasıyla deviştirme… Aç peçeni susadığım... Yumdum gözlerimi Dua ediyorlar kapıda Kokla güllerimi Ve üzerine düş geleceğin... Yarım düşmesin hayat bize Aç peçeni susadığım, İlk ve son defa öpeyim alnından... TuaL & Hayâ VesseLam | |  | |  | |
| |