Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Özenti(bezemeye çalışma) Çılgınlığı.. Nedir? Nedeni Nedir?
Konu
:
Özenti(bezemeye çalışma) Çılgınlığı.. Nedir? Nedeni Nedir?
Tekil Mesaj gösterimi
#
21
(
permalink
)
31-12-2007, 18:31
FeYeZaN
KüRRe-i Arz
Tevekkeltü Alallah..!
Rep gücü:
17
Rep derecesi:
Alıntı:
oNLy_yOu
isimli üyeden alıntı
teMeL hüKümLer dEĞiŞmEz..bUnUn aKSiNi iDdiA eTmiyOrum.. kALdı ki vERdiĞim öRneKtE sefEriLik diYE bi kaVRAm vAR vE dEĞiŞmeMiŞtir.. sADEce gEÇErLi oLabiLmeSi iÇİn günÜmüz şaRtLArıNa uYArLanMışTIr.. bEnCe öRneĞim gayEt yERiNDe, teRs düŞtüĞünü düŞünmüYoRum..
eVeT haDis kOnuYu gAyEt güzEL özETLEmiŞ..bU kOşuLLar aLtınDA böYLE biR durUmLa kaRşıLaşTIğImız tAKdiRdE diLimiZLE düzELtMek YERiNe kALbiMizLe düzELtmEyE çaLışmAk eN maNtıkLısI oLur.. diLimiZLe düzELttiĞimiZ haLDe biRşEyiN dEğiŞmeYEcEĞiNi hEPimİz biLiyORuz.. hA kARınCa kadAr fAYdASı oLAcağInI biLsEm yiNE çEKiNmeM söyLEmeKteN.. üsTüNe ekLenE ekLENe biR iŞe yaRaYaCağInI düŞünürüM.. eSKidEN birİ kOnuşUrKEn aDAbıyLA dinLEnirDi (uYguLAnsIn- uYguLAnMAsIn, tAsviP ediLsiN- eDiLmeSin) şiMdi o dEdiğiNiz öZEnti kiŞiLikLEri yANıNıZa çAĞırIp kOnuşMayI deNEyiN bAKALım.. ne kAdAr duRAcAk yANıNızDa..
o hadisten kasıt imkan varken ellerinizle yoksa dilinizle hiç yoksa kalbinizle düzeltin manasında yoksa alalade istediğinizi uygulayın demek değildir..
uyarmak dan kasıt da önünüze geleni alın uyarında demek değil.. elinizi yetişebileceği uyara bileceğiniz kişiler.. manasında..
her şeye serh düşmek gerekiyır sanıyorum
FeYeZaN
Açık Profil bilgileri
FeYeZaN - Özel Mesaj gönder
FeYeZaN´nin Web Sitesini ziyaret edin
FeYeZaN - Daha fazla Mesajını bul