Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Beni yollarına engel olarak görme...!
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink) Alt 05-01-2008, 00:21
Alacakaranlık
İşi kavrayan 2de1'ci

Alacakaranlık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 17
Rep derecesi: Alacakaranlık Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımAlacakaranlık Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımAlacakaranlık Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımAlacakaranlık Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımAlacakaranlık Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımAlacakaranlık Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımAlacakaranlık Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

""""""Sensiz kim sarsın beni söyle.Hangi yalancı aşka mahkum ettin sevdamı..Hangi yerde dilden dile düşürdün.Şimdi neden geri döndün,sen aşkı saçmalık gördün...
Sevgi vardır uğrunda herşey harcanır..Sevgi vardır herşeyini harcasanda faydasızdır..
Bitirdin beni her halinle,hadi söyle ona aşkım de..!Haketmeyendin hayatımın heryerinde..Nasıl olduda soktum seni düşlerime..?Nasıl olduda kirlettin düşlerimi bile..Neden gittin,daha çok seven olabilirmi seni benden..O zaman yaşayamam ölürüm bunu bil.
Seni sevmekten utanır oldum,benliğimden koptum.
Lütfen gelme üstüme ben acılarımla iyiyim böyle.Kır kalbimi kır,at,parçalara böl...Onu senin olsun diye verdim nasıl olsa.Sende biraz olsun vicdan olsa,zaten yapmazdın böylesini bana.
Bırak beni kaderimle başbaşa,alışkınım her yenildiğimde ağlamaya..Yastıklar yanı başımda istemem olma yanımda.
Kızgınım,kırgınım sana.Yada hala çok aşık...Mahvettin beni senle,Bittim ben sende..!Daha ne kadar yaşatacaksın bu acıyı kalbime.Hadi topla gel en başa yine..Haketmediğim sözleri vur yüzüme.Yine yeni baştan acıt canımı.Nede olsa alışkınım acının böylesine.Daha fazla düşme gözümden git.rüzgarın estiği yönde,yüreğinin götürdüğü yere yada canın nereye isterse..."""""

bu bölümde kendimi buldum, kah sinirlendimmm isyanlardaki yüregime kah hüzünlendim ihanetli gidişlere.

gecenin bu vakti bunalım moduna bende girdim sesi yükseltilen şarkılarla...
teşekkürler paylaşımınız için.

Konu Alacakaranlık tarafından (05-01-2008 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir..
Alacakaranlık Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla