Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - kaç yaşında evlenmiş, kaç yaşında ölmüş?
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink) Alt 06-01-2008, 13:26
aemermer
İşi kavrayan 2de1'ci

aemermer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yedek Subay Adayı

Rep gücü: 17
Rep derecesi: aemermer Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımaemermer Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımaemermer Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımaemermer Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımaemermer Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımaemermer Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırımaemermer Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

ben buldum ama küsürlü çıktı. şimdi soruda o şekilde değil ama delikanlılığından sonya 7de 1 geçince mi evleniyor. Ben o şekilde almadım delikanlılığını hesaba katmamış oldum yani.

sonuçta şöyle oldu o zaman:

adam Y yıl yaşasa, çocuk Y/2 yıl yaşamış olacak. ölümünden 4 yıl sonra adam öldüğünden çocuk adam (Y/2)-4 yaşındayken doğmuş oluyor. aynı zamanda hayatının Y/7 sinde evlendi + Y/12 daha yaşayınca sakalı çıktı + 5 yıl sonra çocuğu olduğuna göre her iki denklemi eşitleriz.

Y= yaklaşık 32,87 çıkar. o da 32 yıl 317 gün 13 saat ve 12 dakika yapar. Bu kadar yaşamış.

işte bunun 7 de 1 i süresündede evlenmiş oluyor. yani o da 4,69 yaşında evlenmiş herhal

Konu aemermer tarafından (06-01-2008 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir..
aemermer Çevrimdışı