Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - MüslümanLar kaÇa BöLündü ?
Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink) Alt 04-02-2008, 10:08
Raid_IRON
Kendini aşan 2de1'ci

Raid_IRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Düdüklü Tencere

Rep gücü: 22
Rep derecesi: Raid_IRON Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRaid_IRON Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRaid_IRON Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRaid_IRON Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRaid_IRON Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRaid_IRON Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

İyi diyon.. Hoş diyon.. Güzel diyon da; bazı kimseler benlik / bencillik yaptı diye hepsine karşı olmayı anlamadım bende..

Benlik / bencillik yapanlarda diğer cemaatlerde kusur arayanlar zaten.. Hiç kimse 4/4'lük değildir.. Öyle olduğunu iddia eden en ufak tabir ile haddi aşmış olur zaten.. Hata her zaman olur, olabilir, olacaktır.. Beşeriz şaşabiliriz.. Amma bu da demek değildir ki, bir takım kimseler yanlış yaptı diye aynı grub veya cemaatten olanlarda aynı hatayı yaptı veya yapıyor..

http://www.2de1.net/dini.konular/129...net.nedir.html

"Ümmetim yetmiş üç fırkaya ayrılacaktır. Biri hariç hepsi ateştedir." O kurtulanlar kimlerdir ey Allah'ın Resûlü? diye sordular. Peygamberimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem de:
"Onlar benim ve ashabımın bulunduğu çizgi üzere olanlardır" buyurdu. Hadisindeki 'ümmet'ten maksat, icâbet ümmetidir.

Hadisin devamı da açık zaten..
Raid_IRON Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla