Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - SanaL Aşk..!!
Tekil Mesaj gösterimi
  #36 (permalink) Alt 24-02-2008, 04:36
SeaBoy
İşi kavrayan 2de1'ci

SeaBoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yeni 'Papatya'lar aldım kendime =)

Rep gücü: 16
Rep derecesi: SeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Alıntı:
c1gl1k isimli üyeden alıntı Mesajı göster
bastan sona yazilan yorumlarin hepsini okudum.
sanalda ask hem vardir hemde olmamalidir die dusunuorum.
insan asik olduga kisiye dokunmak olmak, goz goze el ele olmak ister, kokusunu duymak ister. sanalda bicok seyden mahrum kalioruz. istedigimiz an ulasamioruz. zamanla guven azaliyor, ve taraflar birbirinden uzaklasiyor.
aslinda gercek ve cok guclu olan askiniz hem sanalliga hemda uzakliga dayanamiyor.
simdi siz! yani henuz sanalda aski tatmayanlar, bencede tatmayin, koruyun kendinizi.
yazdiklarim kendi hayatimdan deneyimimdir 3 gun yada 5 gun surmedi.
cok seyler paylasildi, ama sonuc aciydi...
saygilar

Aşkı kim tam anlamıyla yaşabilmiş ki Nazım Hikmet hariç .... Saydıklarından mahrum kaldım ve kalmaya devam etmeyi düşünüyorum... İlk önce aşkın tanımını yapmanız gerekiyorken sanal aşk var mıdır? yok mudur? diyorsunuz. Oysa ki aşkın tanımını yaparsanız(yapacağınızı sanmıyorum ki iki kişi hariç) ... Sonra anlıyacaksınız.... Bulacaksınız var olduğunu...
SeaBoy Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla