#1 (permalink)
06-03-2008, 17:27
|
göηℓüмüzüη ѕυℓтαηı ****$@I(!RT'3***
Kayıt: 21.04.2006 Yaş: 30 Mesajlar: 7.588 Rep gücü: 26 Rep derecesi:   | ''2de1 ve Siz'' yarışması hakkında herşey ...  | |  | | | Merhaba;
Sevgili 2de1 dostları uzun zamandır forumuzda bir yarışma yapmayı ve hep birlikte eğlenceli vakitler geçirmeyi sizler gibi bizlerde istiyorduk,bunun içinde yönetici arkadaşlarla birlikte düşündük ve güzel olacağını umduğumuz bir yarışma için karar kıldık , umarım hep birlikte keyifli vakit geçiririz.
Bu yarışmayı düşünmekteki amacımız bu sevgi ve saygı dolu ,en güzel arkadaşlıkların yaşandığı ve paylaşımların paylaştıkça güzelleştiği forumumuzun sizler için ne ifade ettiği ve bu düşüncenin sizlere neler yaptırabileceği...ben çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum .
Yarışmamızın adı ''2de1 ve Siz'' bu yarışma çok geniş çaplı olacak ,konuyu şöyle özetleyeyim ,
2de1 için yapılmış her şey yarışmaya dahil edilecektir, mesela neler olabilir;
2de1 için yapılmış bir video, resim ,yazı ,şarkı, şiir veya hayal edebileceğiniz ve değişik olduğuna inandığınız herşey olabilir ,o sizin hayal gücünüze kalmış önemli olan içinde 2de1 olması .
Yarışmaya katılmak isteyenlerin yapacağı şey , katılmak istediği ve hazırladığı video resim yazı her ne olursa , bu bölümde yeni konu açarak eklemek ...
Bu süreç içerisinde eklenenleri yönetim dışında kimse görmeyecek , süreç bittiğinde anket şeklinde sunulacak ve oylamaya tabi olacak ...
Yarışmaya son katılım tarihi 10 Nisan olarak belirlenmiştir.
Umarım hep birlikte keyifli vakit geçiririz...
Sevgiler...Saygılar 
- Notheart | |  | |  |
Konu Notheart tarafından (06-03-2008 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir..
|
| |