Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Bİraz GerÇeklerİ GÖrelİm Mİ O Zaman Hayatin Bu Tarafina Gelİn... Ben Sustum !
Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink) Alt 20-03-2008, 18:35
Kiy[m]etlim
x [ Murad'm ] x

Kiy[m]etlim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

-Yüreği NamuSum-

Rep gücü: 17
Rep derecesi: Kiy[m]etlim Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaKiy[m]etlim Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni BeaKiy[m]etlim Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

yazık günah aLLah hakkı için vicdan hakkı için bunLarı yapanLar hayvanLardan biLe acizLer tarif edecek söz keLime buLamıyorum suan nasıL oLur nasıL bu kadar ahLaksız oLabiLirLer anLamıyorum...

küçücük daha anne babaLarından ayrı nefes biLe aLamayan o masum yavruLara bunLarı yaparLar nasıL gözLeri bu kadar dönebiLir...

her resimdeki yüzLeri ayrı ayrı inceLedim baktım hepsinin suratında aynı korku aynı hüzün var aLLahım bunLarı yaşatanLara bin katını versin o zaman anLasınlar masumLarı canLarıyLa kuL hakLarıyLa oynamak ne demek...

kimsenin kimseye gücü yetmediği bu dünyada en büyük zararı en büyük zuLmü çocukLar daha ergenlik çağına girmemis vucütLar cekiyor hak mı reva mı ?

mantık aramaya çaLısıyorum beLkide biLdikLeri vardır demek istiyorum ama diyemiyorum bunLarın midesizLikLerine gözü dönmüsLükLerine söyLenecek söz ve keLime yok...

aLLahım daha fazLa hiç bir günahsız bedenin soLmasına izin vermesin...

aLLah yoLundan çıkmıs dinsizLeri yoLLarına geri döndürsün kuL hakkı insanLık nedir birazda oLsun anLasınLar...

hepimiz geceLeri rahat yatakLarımızda yatarken gündüzLeri rahatça gezerken tozarken artık birazda bunLar geLsin akLımıza ve birazda onLar içinde dua edeLim...

aLLah razı oLsun bu acı ve anLamLı görüntüLer için..

saygı ve dua iLe...

Konu Kiy[m]etlim tarafından (20-03-2008 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir..
Kiy[m]etlim Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla