Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Doğum Günü Kutlama Mesajları / Doğum Günü Tebrik Mesajları
Konu
:
Doğum Günü Kutlama Mesajları / Doğum Günü Tebrik Mesajları
Tekil Mesaj gösterimi
#
1
(
permalink
)
28-03-2008, 09:28
Osmanlıkızı
Kendini aşan 2de1'ci
đeŁi + đivane
Rep gücü:
21
Rep derecesi:
Doğum Günü Kutlama Mesajları / Doğum Günü Tebrik Mesajları
Bunlari kendim yazdim umarim begenirsiniz netten bakindim hepsi klasik dogum günü mesajlari
Şimdiye kadar yaŞadigin Güzellikerin kat kat daha fazlasini yaŞaman dilegimle canim arkadaŞim...Nice seneleri beraber gecirmemiz dilegimle ...
Hayatin ne anlami var bilmiyorum Senin icin ... Sen benim icin büyük bir anlam taŞiyorsun Kücük cadim Nice güzel seneler gercimen dilegimle...
Bugün dogum günü Cocugusun ... ne duygular icindesin bilmiyorum üzgün mutlu neŞeli kederli belkide cok mutlu ama hayat üzülmeye degmiyor bir tanem
Geri kalan yaŞaminda Bütün mutluluklarin seninle olmasi dilegimle ...Tek tanem icin ...
Hayat Bizi her zaman istedigimiz gibi karŞilamiyor canim Hayatin sana cok büyük güzellikler sunmasi dilegimle Seni seviyorum... Iyiki dogdun iyiki varsin...Cok uzun senelere
Sen ve Ben hayatin hüzünlerini kederlerini hep paylastik bu güzel günündede seni unutmadim canim ... Seni unutmayan biri... iyiki dogdun
Bu yas gününü sabirzilikda bekledim isde sonunda o büyük gün geldi sana aŞkimi haykirmak istedim var olan son sesimle... Sen bensiz bir dogum günü daha geciyorsun ama ben seni unutmadim unutamadim ... Nice yillara...
Tarih:28.03.2008 / saat 08:14
Zeynep Tükenmez
begenirseniz devami gelcek...
Konu Osmanlıkızı tarafından (28-03-2008 Saat
10:28
) değiştirilmiştir..
Osmanlıkızı için teşekkür edenler 2 kişi.
Mahbube
(28-03-2008),
MUSE
(28-03-2008)
Osmanlıkızı
Açık Profil bilgileri
Osmanlıkızı - Özel Mesaj gönder
Osmanlıkızı - Daha fazla Mesajını bul