Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Kız - Erkek iLişkiLeri ?
Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink) Alt 28-03-2008, 21:03
SeaBoy
İşi kavrayan 2de1'ci

SeaBoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SuCocugu

Rep gücü: 12
Rep derecesi: SeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımSeaBoy Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Alıntı:
DogalGaz isimli üyeden alıntı Mesajı göster
kadının namusu şeyindedir anlayışının hakim olduğu toplumlarda hatta böyle bir toplumda yaşadığımız için azcık açık şuhurlu insanlara böyle kötü denmesi mantıklıdır.
Korunma denilen birşey vardır cinsel ilişki cıs,öcü değildir tek korunma yoluda prezervatif değildir spiral vardır v.s vardır.
Yazdığının ilk mesajla hiçbir alakası yok öncelikle. Ve bu yazdıklarının yeri de burası değil.

Ailesinden uzaklaşan gençler, Bir yol göstereni olmadığı için kendi doğrularını yapmakta. Kişi doğru sandığı şeyleri sorgulamaz sorgulayamaz. Bir de üniversiteye gittiğini, artık büyüdüğünü kanıtlamanın peşindedir. ''Kimse bana karışamaz'', ''Ailem kim ki '' gibi davranışların içine girebilir. Üniversite dışardan göründüğü gibi eğitim yuvası değil. Eğitim veriyor evet ama almasını bilene. Bu olayın bir çok örneği vardır illaki.

Şimdi klasik konuşmamak lazım. Akıl vermek kimseye düşmez ama yok göstermek düşer. Bu olayda ailesininde büyük hataları var. Ne bunlar diyeceksiniz belkide şimdiden şöyliyim

- Kişi üniversiteye gitti. Büyük şehire gitti. Sizde beraber gidin. Yerleşmesine imkan, olanak saylayın. Arkadaş çevresini kurmasını sağlayın. Beğenmediğiniz arkadaşları ile görüşmesini engelleyin. vb.vb gibi önlemler.

Yani suçu sadece bir kişi de bulmamak gerekli. Bu bayan bunu yaptı. Peki erkeğin sucu yok mu yani?

SeaBoy Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla