Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Türkiye de kadın olmak mı zor erkek olmak mı?
Konu
:
Türkiye de kadın olmak mı zor erkek olmak mı?
Tekil Mesaj gösterimi
#
12
(
permalink
)
29-03-2008, 23:35
azizuzu
İşi kavrayan 2de1'ci
Rep gücü:
9
Rep derecesi:
kadın olmak çok zor.. çünkü eğer Türkiye'de kadınsan potansiyel bi katilde olabilirsin.. yanında ben varken dahi sokakta kız arkadaslarıma laf atabiliyorlar.. tabi gereken cevabı veriyorum o ayrı da düşünün artık insanımız yanında erkek olan bayanlara bile bakabiliyorlar.. hani bizde aile en büyük fert'ti.. hani Türk adam'ın ilk işi anne - baba idi.. nereye gitti bu ilkeler 100 yıl içinde nasıl yok oldu ??
bilmiyorum arkadaşlar düzelir miyiz ama düzeltilecek o kadar çok yanlışımız var ki sıralasak da japonya'da fransa'da birine göstersek biz bunlarla ugrasıyoruz diye anında alnımızdan öper..sne hala yasıyor musun valla büyük adamsın diye.. bu ülkede öyle gercekten yasadıgın her an 2 lik sayılıyor..
ilerde diyorum bi oğlum olsun, şu an metroda, otobüste, sokakta oğlanları görüyorum da iğreniyorum.. tabi kızların da onlardan aşağı kalır yanı yok..
gene vallahi dua ediyorum Allah'tan bi din iman bilinci var çok şükür Allah'tan korkan sayısı yüksek yoksa bu ülkede başına her an herşey gelebilir..
polisin elini kolunu bağladılar zaten hiçbirşeye müdahele edemiyorlar.. başımızda devlet, yanımızda güvenlik var ama sadece var.. esasta ise YOK... kitaplar cumhuriyet yaşıyor da biz çoktannn geçmişiz anarşist toplum düzenine.. herkes kendi derdini kendisi çözmeye çalışıyor.. bu şartlar altında elbette ki namus denince tüylerimizin diken diken olduğu an kadın olmak çok çok zor...
erkek olmak da bi yandan zor çünkü bizim ülkede evi geçindiren kişi babadır.. ee iş yok nasl geçindrsin adam.. çocuğuna karısına bakamadığı için adamın canı sıkılıyor, "ulan yaşıyor muyuz sanki. hiç olmazsa kurtuluruz bu lanet hayattan" deyip cinet ayagına kesiyor biçiyor anasını da çocugunu da kendisini de..
zor, gerçekten çok zor..bu ülkede bu şartlar altında nefes almak bile çok zor..
Konu azizuzu tarafından (29-03-2008 Saat
23:38
) değiştirilmiştir..
azizuzu
Açık Profil bilgileri
azizuzu - Özel Mesaj gönder
azizuzu - Daha fazla Mesajını bul