Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - sorular ve cavaplar ile c1gl1k
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink) Alt 01-04-2008, 19:02
c1gl1k
Hırslı 2de1'ci

c1gl1k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

~...FIRARI...~

Rep gücü: 5
Rep derecesi: c1gl1k Daha Yolun Başındac1gl1k Daha Yolun Başında

Alıntı:
yusuf isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Bu haftaki konuğumuz bilinmeyenleri ve merak ettiklerinizle Ç1gl1k...

kendisine kolay gelsinder bol sorulu haftalar dileriz..

sorularınızı esir gemeyin..

adın ne..? KADER

kaç yaşındasın...? 22

okuyormusun çalışıyormusun...? okuyorum

okuyorsan nerede çalışıyorsan hangi işte..? Paris'de uluslar arasi ticaret 1. sinif ögrencisiyim

her gün herkezden farklı olarak senin standart olarak yaptığın birşey varmı...? sanirim yok

hayatta keşkelerin oldumu... varsa en büyük keşken nedir.. ?

hayatta keskelerim oldu ama yaptiklarimdan pisman olmadim en büyük keskem yurt disina tasinmak olmusdu

hayatta yaptığın en büyük hata sana göre nedir.. ?

suana kadar en buyuk hatam die adlandirabilecegim bi hatam gelmiyor aklima gelince yazarim ama kucuk cok yaptim

hayatta yaptığın en güzel iş sana göre nedir....?

ailemi gururlandirmak

hayatın sana sunduğu en güzel hediye....?

ailem, dinim, ülkem ve sevdigim

şu an hayatta olmak istediğin yerdemisin...?

ne sehir olarak nede mevki olarak tam istedigimi elde etmis degilim fakat istedigim yere gelme konusunda dogru yolda ilerlerdigimden eminim

senin için 2de1 önemi....?

benim icin 2de1 sicak bi dost ortami cok guzel dostluklar kurduguma inandigim ve bende yerini hep korucak olan guzel bi forum

hayatta vazgeçilmez olan bişey varmıdır...?

hayatin kendisi vazgecilmezdir aslinda sanirim insan herseyden vazgecebilir ne kadar uzulsede dininden, inanclarindan vazgecemez

senin vazgeçemem dediklerin nelerdir... ?

Vazgecemem dediklerim ailem, dinim, inanclarim, ülkem

"hayallari olmayanın umutları yoktur" bu sözden ne anlarsın....?

insanin hayalleriyle umutlarinin birbirine baglantili oldugunu ve insan hayalleri dogrultusunda yasadigini cunku umutsuz hic bir insan yasayamaz diye biseler anladim

ama belirtmek isterimki ben bu sozu kendi acimdan dogru bulmuyorum cunku hayaller insanlari yaniltir, hep olmak istedigi yeri dusunur fakat oldugun yerin farkina varmasini engeller tabiki bu benim dusuncem! birde gelecege dair umutlarim olsada hayallerim yok, cunku hayal kurmam sadece varmak istedigim noktalar vardir.

senin umutların ve hayallerinden kısacak bahsede bilirmisin..?

hayalim yok umudum daha duzgun, daha baris dolu bir dunyada yasamak istegimde vatanimin ve ailemin hayirli bir ferdi olmak

cok felsefe yaptim sanirim
bide su sorulari degistirsen artik Yusuf agabey yorulmadinmi herkese ayni seyleri sormakdan
c1gl1k Çevrimdışı