#5 (permalink)
21-04-2008, 00:27
|
İşi kavrayan 2de1'ci SuCocugu
Kayıt: 22.07.2007 Mesajlar: 1.469 Rep gücü: 12 |  | |  | | | Alıntı: Alacakaranlık isimli üyeden alıntı
kötü yönde degişenler iyi yönde degişenlerden fazla bu kesin.bu da biraz başıboşluktan rahatlıktan ileri geliyor.ailenden uzaksın ve kendi başının buyrugusun paranda geliyor oooo keyfe bak diyip yaşanlarda var.aynı düzenden gelip gidenlerde. | İyi ve kötü diye ayırabiliriz. Kötü yönleri daha fazla bence. İyi yönleride var. Aileden uzaksın ve her zaman para yetmiyor bir daha ki para cekimine kadar. İşte bu sırada üniversite arkadaşın destek olabiliryor. Tabii her zaman böyle olmayabilir. Yani birazda kişiye bağlı bir durum. Kişi eğer ben kötüyü istemiyorum derse kötü ona yerleşmez ki! İyiyi almasını biliyorsa alır! Ama yinede üniversite ortamında bunun pek bi önemi yok. Herkesin içinde tek gül olmaya çalışmamak lazım! Aslında calışmak lazım ama izin vermiyor veya fırsat doğmuyor! Alıntı: azizuzu isimli üyeden alıntı
bende değişim oldu da kötü yönde olduğuna inanmıyorum.. sigarayı önceden de içerdim şimdi de içiyorum.. alkol de öyle.. neyse bunu boşverelim de ben aynı catı altında yasadıgın insanlara iyi davranman gerektiğini, kavga ederek sadece kendine zarar verdiğini, paranı idareli kullanmayı vs bi sürü şey öğrendim.. eskisi kadar olmasa da şimdi kolay kolay insan kıramıyorum.. ne bileyim işte beni eskiden tanıyanlar Ankara seni adam etmeye yetmiş diyebiliyorlar.. |
Sigara ve alkolu üniversiteye gitmeden önce kullanıyorum dediniz. Ve üniversitede buna devam ettiniz. Yukarıda yazanlardan bahsediyorum. Öyle yazıyor çünkü. Peki öğretim olan bir yerde sigara ve alkole nasıl devam edebildiniz? Yukarıda verdiğiniz örnekler iyi olanlar peki iyi olmayanlar? Bende olsam buraya kötü olan birşeyi yazmam! Eskisi kadar olmasada kolay kolay insan kırmıyorum dediniz. Hala devam ediyorsunuz? Eskiden tanıyanlar dediniz. Bu kişiler sizi gerçekten tanıyor muydu? | |  | |  | |
| |