Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Başörtüsü takanLar, Başörtüsüne TakıLanLar.!!
Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink) Alt 21-04-2008, 02:01
Raid_IRON
Kendini aşan 2de1'ci

Raid_IRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bir Gün Anlarsın [-_+]

Rep gücü: 15
Rep derecesi: Raid_IRON Daha Yolun Başında

Alıntı:
adLer isimli üyeden alıntı Mesajı göster
akşamdan cıkarıcaksın kanunları...bak bakalım kimse bişey diyebiliyormu...

Git gide batılılaşıyoruz...
Bigün öyle olacak zaten gibime geliyor.. Etraflarında bizim anlıyamadığımız güçleri olan bir gurb toplulukla bazı muhteremler gelecekler birilerinin karşısına.. "Bitti" diyecekler..

Alıntı:
gamshe isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Sen kimseyi bu şekilde suçlayamazsın emin olki senden daha çok biLgim var gerçi tartışmak biLe saçma bugüne kadar kimse sesini çıkarmadı başını kapatanlara kimseyi kimse ilgilendirmez işter başını açar ister kapatır özgür bi ülke sonuçta fakat eger insanLar farkLı yerLEre çekerLerse başörtü oLAyını i$te ozman kar$ı çıkan olur. Bizim ülkemize böLücüLük yakı$maz heeeee senin gibi düşünenLer eettürbana karşı çıkanLAr böLücü deseLErde asıL böLücüLük ba$ı açıkLArı müsLüman degil bunlar vs vs.. yadırgamasıdır işte senin yeteri kadar biLgisiz oLmanda burdan kaynakLanıo beLki senin ba$ın kapaLı ama akLın açık neyse herkes özgürdür senin dü$ünce yapın budur bi$ey degi$tirememde ama lütfen kendi dü$üncene aykırı yazıLmı$ yorumLArıda biLgi eksikLiğinden kaynakLanıyor diye suçLAma çünkü bu biLE senin ne kadar biLgisiz oldugunu gösterir biLmem anLAtabiLdim mi
İsteyen istediği yerini açsın, özgür bir ülkedeyiz, bunlar çok doğru sözler..

Birkaç doğru sözde ben yazayım, yazdıklarım ya hadis ya ayet ya da Ehlullah'ın keşifleridir.. Araştırabilrisiniz..

Allah'ın indirdiği ile hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir..

Namaz kılmayanlar kafir değildir, ama kafirler namaz kılmaz..

Mümin müminin aynasıdır..

Cehennem ateşi dünyadaki ateşin 700.000 katıdır..

Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle..

Saçınızın bir telini dahi namahrem olan kimselere göstermeniz günah..

Ben namaz kılmam, oruç tutmam, tesbih bilmem, Kuran okumam, müslümanlara yardımda bulunmam... Ama müslümanım.. Ne güzel ne rahatmış..

Günah sizce ne demek? Bizler Allah'ın huzuruna çıkmayacaz mı? Bizler ölmeyecez mi? Hesap mizan kurulmayacak mı? Nasıl yazabiliyorsunuz, elleriniz nasıl gidiyor bunları yazmaya bir türlü anlamıyorum? Lütfen biri anlatsın..
Raid_IRON Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla