Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - "Sigarayı Bırakalım" Kampanyası ..
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 27-04-2008, 14:16
by_isyankar
İşi kavrayan 2de1'ci

by_isyankar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EsKi Yara ...

Rep gücü: 25
Rep derecesi: by_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsunby_isyankar Oy Oy Oy Tutabilene Aşkolsun

Thumbs up "Sigarayı Bırakalım" Kampanyası ..

İzlemelisiniz..

Sigaranın Zararlarını Saymaya Gerek Yok ; Ülkemizde Çalışmaları Olsada Bi 4.Murat Daha Çıkıp "Tütün Yasak " Diyemicek ..

Sigara İçen Biri Olarak Bugün Son Paketimi İçiyorum ..

"Birden Bırakılmaz , Yavaş Yavaş Azaltalım .. " Diyenler ; Bi Gün Sağlığınıza Verdiği Zararı Gördüğünüz Zaman Anında Bırakmak İsticeksiniz ..

Neden Sağlığınıza Zarar Vermesini Bekliyor sunuz ?

" İçende Ölüyo , İçmeyen de Ölüyo .. " Diyenler .. İçmeyenlerin Bizden Daha Kaliteli Yaşadığının Farkındamısınız ?

" Bırakamıyorum , Başım Ağrıyo .. " Diyenler ; Nikotin Bandı Denemeye Ne Dersiniz ?

" Dudak Tiryakisiyim .. " Diyenler O Zaman Sigarayı Yakmayın Ya da Kürdan Bulundurun ( Redkit Kadar Yakışacağına Eminim )

İlk 3 Senesi Güzeldir Sigaranın Daha Zararlarını Görmessiniz .. Ama Sonrasında Hep Duman Kusturur ..

Çevreye Verdiğimiz Zararıda Düşünmek Lazım .. Sigarayı Sadece İçtiğimiz Yerde Bırakmayız , Ağır Metaller Üstümüze Siner , Gittiğimiz Yere Taşırız !!

Ne Hakkımız Var Pasif İçicileri Zehirlemeye ? !!

İşin Dini Boyutuna "Kul Hakkı" Konusuna Hiç Girmiyorum ..

Duyarlısınız Biliyorum ; Bu Yazıyı 10 Kişiye Kopyalamak Bişey Değiştirmez , Çünkü Kimse Tanımadığı İnsanların Sözlerini Tanıdıkları Kadar Önemsemez .

Ama Bu Aile Ortamında Hepimiz Birbirimizi Tanıyoruz.
Uygularsanız Kendinizi Ne Kadar Geri Kazanıcaksınız Bi Düşünün ..

Sevgilerimle ..
by_isyankar Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
by_isyankar için teşekkür edenler 10 kişi.
$dAmLa$ (28-04-2008), CaN'da CaN (07-06-2008), cantanem87 (02-05-2008), eLyA (02-05-2008), HüzünBaz (01-05-2008), KãRdé£éN (28-04-2008), Kr㣠(29-04-2008), Safak (02-05-2008), yusuf (28-04-2008), ^^CeM^^ (27-04-2008)