Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Başörtüsü takanLar, Başörtüsüne TakıLanLar.!!
Tekil Mesaj gösterimi
  #49 (permalink) Alt 29-04-2008, 20:59
seven
Hırslı 2de1'ci

seven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sє¢яєT 7

Rep gücü: 3
Rep derecesi: seven Daha Yolun Başında

BU bence çokta mantıklı birşey değil.Olayın hak aramakla bir alakası zaten yok kimse sokakta başını örtüp gezen bir bayana neden örttün çıkar demiyor kısıtlanan yerler zaten belli.Herzaman her konuda birazda topluma ayak uydurmak gerekiyor her ülkenin belli kuralları var.Çok detaylı örnek vermek istemiyorum ama nasıl amerikada sokaklarda yaşanılan bazı olaylar türkiyede yaşanamıyorsa türkiyede de bazı şeyler kurallara aykırı olmamak kaydıyla yaşanıyor.Her ülkenin belli bir düzeni var.ABD de sokaklarda ağzınız açık kalacak şeyler görebilirsiniz serbesttir,türkiyede o olaylar yasaktır,kamuda türban yasaktır vs,iranda ise başınız açık cama bile çıkamazsınız,Yaşadığımız topluma ayak uydurmak zorundayız.
Siz şimdi çıktınız sokağa iç çamaşırı görünecek kadar kısa bir etek son derece açık bir göğüs tekolteli bir bayan gördünüz ne düşünürsünüz?rahatsızlık duyarmısınız?(ben açık olduğum halde ben rahatsız olurum)onun inancıdır ,öyledir.Birileri size cephe aldı gibi geliyorsa size sanmayınki inancınıza,sanmayınki başörtünüze.Kimse ayrımcılık yapmıyor.
Ozaman sizde kapalılık açıklık konusunu bence boşuna tartışmayın.Özgürlük vs falan filan diyeceksenizde hiç birşey demeyin burası TÜRKİYE burası laik demokrat bir ülke ama asla ÖZGÜR bir ülke değil.Bu üçümüz beşimiz için değil hepimz için geçerli.
seven Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla