Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Nasıl Kilo Alınır
Konu
:
Nasıl Kilo Alınır
Tekil Mesaj gösterimi
#
13
(
permalink
)
02-05-2008, 15:58
oNLy_yOu
İşi kavrayan 2de1'ci
K o n s a n t r a s y o n ! [uA_uni]
Rep gücü:
12
Rep derecesi:
Alıntı:
BonJuk
isimli üyeden alıntı
Hemen olaya barnağımı basmış bulunuyorum
Benim bildiğim kadarı ile boyunun son iki rakamı ile kilon arasında normal olarak 15 fark bulunmalı.Seninki 25 çıkıyor hesaplarıma göre
Daha önce bir arkadaşamız için bende hastane hastane gezdim eczanelere sordum bu konuda az çok bişiler biliyorum diyebilirim
Hastane de iki türlü test yapılıyor birincisi kan tahlili ikincisi dahiliye.Benim arkadaşımın her ikiside normal çıkmıştı ama metabolizması normal bir insanınkine göre çok hızlıymış.Kilo alamamasının sebebide buymuş.Metabolizmanın hızı sizin hareketli veya çok yemek yemenizle alakalı bişey değil yani bu hızı durdurmanız imkansız
ayrıca metabolizmanın hızlı olması sağlık açısından iyiymiş öyle demişti sayın diyetisyenimiz.
Benim arkadaşım şuanda balık yağı hapı kullanıyor.Nerdeyse bir aydır kullanıyor ve 1 kilo alabildi çok şükür
Balık yağı hapının 2-3 çeşiti var.İsimlerini tam hatırlamıyorum ama alacak olursanız size marincap'ı önerebilirim.
İkinci bir önerimde hazır aşure paketleri oluyor.İçinde tüm malzemesi hazır bulunuyor siz sadece kaynatıp içiyosunuz.Sabah akşam birer tabak yiyebilirseniz faydasını fazlası ile göreceksiniz
Başka sorusu olan
aFFeriM kıSs.. biŞEyLEr kAPmIşIn bENdEn..
aMa şU 15 oLAyı yANLış sAnırSAm.. çÜnkü bEniMki 76-70= 6 çIkıYO..
meTAboLizMa kOnuSUnA geLincE, çOk dOğRu bi teŞhiS.. bENim meTaboLizmA Da baYağı bi süraTLiDir söLEmeSi aYıp..
Konu oNLy_yOu tarafından (02-05-2008 Saat
16:05
) değiştirilmiştir..
oNLy_yOu
Açık Profil bilgileri
oNLy_yOu - Özel Mesaj gönder
oNLy_yOu´nin Web Sitesini ziyaret edin
oNLy_yOu - Daha fazla Mesajını bul