Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - İşçi Bayramı.. 1 Mayıs..
Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink) Alt 03-05-2008, 01:58
yusuf
Bölüm Moderatörü

yusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

….Özledigim….

Rep gücü: 19
Rep derecesi: yusuf Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Beayusuf Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Beayusuf Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Beayusuf Hızlanmaya Başladı Kim Tutar Seni Bea

ne güzel açıklamışsınız...
ben orada neden orada olduğumuzu bilmiyorum derken parantez içindekileri de okuduğunuzu sayarak öyle söylediğini düşünmek istemiyorum...
şimdi oydu buydu şuydu...
kime yaradı bir mayıs.. yada kimlere yaradı..
birde valiler gerek gördükleri takdirde vali oldukları illlerde birtakım tedbirler alabilirler.. bunu bilmiyorsanız bir mayısı bilmemizi bizden bekleyemezsiniz sanırım..
sanırım birde hükümet tetikledi bu hengameyi her sene olduğu gibi her sene yaşanıldığı gibi..
benm demek istediğim bir mayıs nerden geldi olayı değil... az çok herkes bi şeyler bilir bir mayıs hakkında..
benim anlamadığım hangi bayram kanla süslenirki.. yada hangi bayram adını alan böyle kavgayla sürüp bir takım örgütlerin provakatif eylemine döner ki..
böyle olackasa bırakın ögretmesinler.. birde bir şeyde yasak oluyorsa bu bir günde alınan ve ya bir güne bakılarak alınan bir yasak değildir.. geçmiş göz önünde tutularak yapılan bir yasaktır..
madem yasaga karşıydınız girseydiniz taksime..
yusuf Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla